SVAKI KAŽE DA NIJE ON

PROFESIONALNI IGRAČI PIKADA MEĐUSOBNO SE OPTUŽILI ZA PRĐENJE TIJEKOM NATJECANJA 'Dvije će noći biti potrebne da se riješim tog mirisa u nosu...'

 
Gary Anderson iz Škotske i Wesley Harms iz Nizozemske
 Profimedia, TEMP Rex Features

Profesionalni igrači pikada Gary Anderson iz Škotske i Wesley Harms iz Nizozemske optužili su jedan drugoga da su osobito smrdljivo prdili tijekom susreta na pikado Grand Slamu koji se od 10. do 18. studenog održava u britanskom gradu Aldersleyju, piše The Guardian.

Bivši dvostruki svjetski prvak u pikado Anderson u konačnici je porazio Harmsa 10:2 te se plasirao u četvrtfinale natjecanja. Međutim, Harms je na konferenciji za medije poslije okršaja rekao da je loše igrao jer je Anderson tijekom susreta osobito smrdljivo prdio te da mu je to rušilo koncentraciju.

"Dvije će noći biti potrebne da se riješim tog mirisa u nosu", rekao je Harms za nizozemsku televizijsku postaju RTL7L. Čuvši da ga Harms optužuje za prđenje tijekom natjecanja, Anderson je Nizozemcu vratio milo za drago te ga je optužio da je i on prdio.

"Ako taj momak misli da sam ja prdio, 1010 posto je u krivu. Kunem se životom svoje djece da nisam krivo. Samo jednom mi se dogodilo da sam na natjecanje došao s bolovima u želucu i to sam prije tog susreta rekao. Neću lagati o prđenju na borilištu", rekao je Nizozemac.

Anderson, inače trenutno četvrti najbolji igrač pikada na svijetu, potom je opisao koliko su intenzivni bili i na što su ga podsjećali mirisi koje je Harms "ostavljao" na borilištu. "To su mirisi sa stola i riječ je o jajima. Trulim jajima, ali ne mojima", rekao je Anderson. "Svaki puta kada sam prolazio pored mjesta za bacanje, zapljusnuo bi me miris pokvarenih jaja pa sam zato pomislio da je za to on kriv. Sigurno nisam ja."

"Bilo je loše. To je bio smrad, a kad je nakon toga počeo igrati bolje, pretpostavio sam da je bio nadut. Ako se netko bori s takvim problemima, trebao bi otići doktoru. On tvrdi da sam ja prdio, međutim ja bih priznao", zaključio je Škot.

Anderson je priznao da je prije tijekom natjecanja povremeno znao prdnuti, ali da to nikada nije koristio kao prednost.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 07:56