NEODOLJIVA

REVOLUCIJA U BORDELU U KOJI ZALAZE I HRVATI Gazda napravio eksperiment i u ponudu stavio seks lutku, a rezultati su nevjerojatni: 'Svi traže samo nju'

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 22.08.2017. u 10:01

Kontakthof.at

 

Neobična priča o Fanny, lutki za seks koja je postala prava zvijezda bordela u Beču, postala je svjetska vijest još u srpnju, no izgleda da je tek sad krenula prava histerija za ovom 'prodavačicom ljubavi'.

Naime, u Kontakthofu, gore spomenutom bordelu, Fanny je postala toliko popularna da mušterije više ni ne traže prave prostitutke. Sat vremena druženja s Fanny košta 80 eura, a u Kontakthofu sada moraju naručivati i nove lutke za seks jer je Fanny bukirana i po nekoliko dana unaprijed.

Pa što je toliko nedoljivo na Fanny? Na prvi pogled ništa. Visoka je 155 centimetara i teži svega tri kilograma, no posjetitelji ovog bordela 'izgubili su glavu' za njom.

Toliko da su i drugi voditelji bordela u Beču sada u paničnoj nabavci za lutkama za seks. Peter Laskaris, koji vodi dva bordela u Beču, za austrijske medije kazao je kako je očito riječ o tome da se ovom trendu sada moraju svi prilagoditi.

Stručnjaci za industriju seksa predviđaju kako će ovaj fetiš i dalje rasti među muškom populacijom te se može  očekivati kako će to postati standardna ponuda u bordelima.

Zbog čega je ovaj fetiš, koji je do sada bio uglavnom rezerviran za Japance, postao popularan i u Europi i zbog čega su muškarci zainteresiraniji za seks s Fanny, a ne s pravim ženama, pokušala je objasniti psihologinja Gerti Senger

- Muškarac s lutkom može raditi što ga je volja, a to baš i nije slučaj kod pravih prostitutki - kaže Senger koja je i potpredsjednica Austrijskog društva za seksualna istraživanja. No, ipak ju šokira nevjerojatna Fannyna popularnost.

- Strašno je da je lutka popularnija od pravih prostitutki. Ako mene pitate, ovdje je riječ o autističnim sklonostima - zaključuje psihologinja. 

Tagovi

ELIPSO

Izdvajamo