SKANDAL U ŠKOLI

'RIJEČI SU OVDJE SUVIŠNE! VOLIM TE! SRCE MI TUČE KAO LUDO!' Procurile poruke i fotografije koje dokazuju ljubavnu vezu učiteljice i njene učenice

 
 Instagram

Ruska škola je na udaru kritika nakon što je otkrivena ljubavna veza između zamjenica ravnateljice i jedne od učenica. Afera je otkrivena nakon što su u javnost procurile intimne fotografije zaljubljenih žena, piše Mirror.

Fotografije i navodne poruke između Irine Ibragimkhalimove (41) i Valerie Fedorove (18), trenutno ispituje policija grada Boroviča, oko 350 km sjeverozapadno od Moskve. Na jednoj od kompromitirajućih slika, učiteljica i učenica se ljube, dok se na drugim slikama grle i maze.

Policija je u svojem priopćenju rekla da će smjesta pokrenuti kriminalnu istragu ako se njihova veza dokaže. Kad je započela vezu s učiteljicom, Valeria je imala samo 17 godina. Ona je vazu zanijekala i rekla kako su fotografije izmijenjene u Photoshopu: 'Razgovarala sam s Irinom Ibragimkhalimovom koja mi je rekla da ona uopće nama takvo donje rublje kakvo se vidi na slici.'

Također, rekla je i kako svoju učiteljicu nikad nije vidjela u takvoj 'neobičnoj muškoj majici' kakva se vidi na jednoj od fotografija: 'A pogledajte moje grudi na slici! Žao mi je, ali to uopće nije moja veličina. Ovo sve je izmišljeno', rekla je Valeria.

Ibragimkhalimovu kolege opisuju kao vrlo odgovornu. Ona sama nije komentirala navodni skandal.

Social network

Obje žene su priznale da su dobre prijateljica, a u njihovu obranu stala je i ravnateljica škole Ljudmila Krupkina koja kaže da je ovdje možda riječ o ucjeni. U navodnim porukama, učiteljica kaže učenici: 'Čini mi se kao da te jako dobro poznajem. Osjećam te. Volim te. Riječi su ovdje beskorisne. Srce mu tuče kao ludo!'

Valeria je navodno učiteljici poslala poruke sljedećeg sadržaja: 'U životu je najvažnije upoznati nekoga tko te razumije čak i kad ništa ne govoriš. Volim te!' Lokalni ured Ministarstva obrazovanja Rusije također je upoznat sa slučajem i surađuje s policijom da otkriju o čemu je ovdje riječ.Mediji su prenijeli da postoji ozbiljna sumnja da su Valeria i Irina u seksualnoj vezi, a dokazi za to mogu se pronaći na društvenim mrežama.

'Na mnogim su slikama zajedno, grle se i ljube. Naročito je sumnjiva jedna fotografija koju je objavila učiteljica i zbog koje se čini da su doista u seksualnom odnosu', pišu mediji. Policija zasad nije pronašla nikakve dokaze o eventualnoj ucjeni.

U međuvremenu, Valeria će kao jedna od najboljih učenica škole, primiti nagradu koja će joj omogućiti upis na najbolje fakultete u Rusiji.

Я ни о чем Тебя не спрашиваю... Я, мне кажется, знаю Тебя. Я чувствую Тебя. Я люблю Тебя. Слова здесь ни к чему. «Здорово!»,- говорю я с улыбкой, и почему-то, напоминая о себе, бешено стучит сердце. Ты так много раз, за последнее время, успокаивала меня: «Не переживайте. Все будет хорошо!» Твои огромные, ласковые глаза, заглянув в которые, я понимаю, действительно, все будет хорошо. И мне понятно, что у тебя все получилось, ты лучшая!!!! Любимая? Конечно, конечно, МОЕ САМОЕ ЛЮБИМОЕ СОЛНЫШКО!!!

Objavu dijeli Ирина Ибрагимхалилова (@i.irina.1977)

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. travanj 2024 21:17