SVE OBJAVILA NA FACEBOOKU

SEKSUALNE IGRICE ZAVRŠILE VELIKOM BLAMAŽOM Djevojka završila u bolnici: 'Odjedanput je samo nestao u meni...'

 Facebook

Mlada pripravnica u školi iz britanskog Wallaseyja, Emma Phillips, upozorila je nastrane parove da budu oprezni u spavaćoj sobi nakon što se i njoj samoj dogodila nezgoda prilikom seksualnog odnosa zbog koje je završila u bolnici.

Naime, Phillips se u subotu ujutro 'pohvatala' sa svojim partnerom Leejem Millerom, a u jednom trenutku je 17 centimetara velika igračka koju su u žaru strasti koristili 'nestala' u njoj.

Nekoliko minuta kasnije, kazala je 24-godišnjakinja, kada bi se nagnula naprijed osjetila je kako sprava vibrira u njoj negdje iza boka.

Usplahirena Emma i 29-godišnji Lee pokušavali su izvući igračku, no nije im pošlo za rukom.

- Nakon sat vremena pokušavanja, znali smo da ćemo morati ići u bolnicu. Bili smo u potpunom šoku - ispričala je i savjetovala drugima da ih u sličnim situacijama nelagoda ne spriječi u odlasku u bolnicu.

Nakon incidenta Phillips je na Facebooku objavila fotografiju iz bolnice s uzdignutim palcem i ispričala prijateljima o svojoj avanturi s vibratorom.

- Oboje smo pili noć prije te nismo mogli voziti. Bio je to najsramotniji poziv hitnoj u 7 ujutro. Morala sam im detaljno ispričati što se dogodilo. Za pet minuta došla je hitna i odvezla nas u bolnicu.

- Bilo je potpuno nestvarno. Nije me u tom trenutku boljelo, bila sam u prevelikom šoku - opisala je.

Poslali su je na rendgen kako bi ustvrdili gdje je točno igračka koja je još vibrirala, nakon čega su vidjeli da je previsoko i da će biti bolno za nju ako ju pokušaju izvaditi dok je budna. Stoga su je uspavali.

- U tom trenutku stvari su postale ozbiljne. Liječnici su bili zbilja dobri, svi su brzo reagirali i kada su mi rekli da su se toga već nagledali, malo mi je laknulo. U početku sam se zafrkavala, no onda je postalo ozbiljno, posebno kada su počeli pričati da bi ušli kroz trbuh ukoliko igračku drugačije ne budu mogli izvaditi.

Ipak, najgore se nije dogodilo. U podne je Emma podvrgnuta kratkom postupku - liječnik je ugurao kameru niz njeno grlo, a drugi je pritisnuo njezin trbuh, te su vibrator ručno izvukli.

U 18.30 su ju otpustili iz bolnice, te je pohitala kući vidjeti svoju dvogodišnju kći.

Naime, njezina kći je bila s bakom i djedom jer je Emma odlučila prespavati kod Leeja noć prije.

- Morala sam mami sve ispričati, a Leeju je sve to smiješno. Liječnici su mi dali tablete protiv bolova i kazali mi da to više ne radim.

- Želim se zahvaliti cijelom liječničkom timu koji nas nimalo nije osuđivao. Ovo je tabu tema, no zapravo nije ništa strašno. No često čuješ kako su ljudi ozlijeđeni ili su pak umrli jer ih je bilo sram zatražiti pomoć. Bilo bi mi grozno da čujem da se to nekom dogodilo.

Emminu objavu na Facebooku uočio je i jedan sex-shop, te su im ponudili besplatnu igračku.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 23:23