ČETIRI GODINE STROGOG ZATVORA

SILOVAO SESTRU SVOJE DJEVOJKE, IZNIO NEVJEROJATNU OBRANU 'Pa njih dvije su blizanke, nisam je prepoznao, bio sam zbunjen...'

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 19.09.2017. u 17:00

, Image: 5154554, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: yes, Credit line: Profimedia, Alamy
Profimedia, Alamy

Ilustracija

Mladić iz Melbournea (24) uhićen je i optužen na četiri godine iza rešetaka zbog silovanja sestre blizanke svoje djevojke - no on tvrdi da je riječ o greški pošto je svoju dragu slučajno zamijenio njezinom sestrom, piše Herald Sun.

Policiji je kazao kako je žrtva obična lažljivica i da prema njemu očito osjeća privlačnost, no sud je čuo i drugu stranu priče - da je 24-godišnji Australac sestri svoje djevojke kazao kako je oduvijek maštao o seksu s njom.

Žrtva je naime odsjela kod svoje sestre blizanke i njezinog, sada optuženog, dečka nakon što je prekinula ljubavnu vezu.

Spavala je u odvojenoj sobi kada je mladić ušetao kroz vrata i počeo s njom razgovarati, no onda joj je svukao odjeću i silovao je.

Nakon što ju je silovao, nazvao je svoju djevojku i kazao joj da ga je njezina sestra seksualno napala.

Istu tvrdnju ponovio je i policiji, a potom im pojasnio da je bio zbunjen jer njegova partnerica i njezina sestra liče kao jaje jajetu.

- To je jako čudna izjava s obzirom da ste sa žrtvom pričali o svojoj djevojci, o njezinim problemima i to više od sat vremena - kazala mu je sutkinja Felicity Hampel.

Odnos između dvije blizanke od tog je događaja zahladio, a silovana djevojka pokušala je nekoliko puta otada počiniti samoubojstvo.

- Sve što želim jest da se ispriča i da prizna što mi je učinio - kazala je jednom prilikom.

ELIPSO

Izdvajamo