E-BRA

SRBIN GODINAMA UVJERAVA SVIJET DA JE IZUMIO GRUDNJAK KOJI POVEĆAVA GRUDI Kaže da ga je testirao na svojoj curi, eksperti: 'Grudi od toga ne rastu'

 
 Facebook

'Sve do sada žene s malim grudima, nezadovoljne svojim oblinama mogle su samo otići pod nož kako bi povećale svoje atribute. No, novi vibrirajući grudnjak obećava ono što do nedavno nisu mogle ni zamisliti - ne samo da će im povećati grudi već da će biti i bujnije i čvršće - i to samo u tjedan dana'. Barem tako tvrdi tvorac takozvanog Enhancebra, ili E-bra, koji kaže da njegov uređaj trajno povećava veličinu ženskog poprsja za jedan broj bez operacije.

Milan Milić (33), bivši student inženjerstva iz Srbije, objašnjava da vibrirajući grudnjak povećava cirkulaciju krvi koja 'hrani' grudi i kaže da je to prirodan proces.

- Istraživali smo kako možemo manipulirati ljudskim tijelom, odnosno tkivom i mišićima i vjerujem da smo našli rješenje koje koristimo kako bismo povećali ženske grudi - kazao je Milić za Daily Mail.

Nakon što je, kako kaže, 14 puta uspješno testiran na ženama diljem svijeta, ovaj grudnjak trebao bi se početi masovno proizvoditi, piše The Sun.

Koštat će 199 dolara, a bit će prvo dostupan ženama u SAD-u i Velikoj Britaniji i to putem stranice Enhancebra.com, a mogao bi pomoći milijunima žena diljem svijeta koje nisu sretne s veličinom svojih grudi, a žele izbjeći operaciju, tvrdi tvorac ovog proizvoda.

Milan je istraživanje započeo nakon što je, kaže, njegova djevojka poželjela veće grudi, no bilo ju je strah otići na operaciju. Sve je počelo, kaže, kao hobi, a onda je napravio prototip vibrirajućeg grudnjaka.

Proizvod je navodno prvo testirala njegova djevojka Jelena Sabić (26), a oboje su, tvrde, bili oduševljeni kada su primijetili da je grudnjak, kažu, povećao njezine grudi za čitav broj u samo sedam dana.

- Jelena nije htjela na operaciju zbog ožiljaka, a bojala se umetnuti strano tijelo u svoje. Također, operacija je bila preskupa da bi si je mogla priuštiti. Stoga smo počeli istraživati kako bismo to napravili na drugačiji način, priča Milan.

Nakon što su napravili prvi prototip grudnjaka testirali su ga na Jeleni i milsili su da će rezultati biti vidljivi možda za dva ili tri mjeseca, no nakon samo dva dana rezultati su, tvrde, bili vrlo dobri.

- Tada smo shvatili da smo na tragu nečeg velikog - objašnjava Milan i napominje kako se grudnjak mora nositi samo tri puta dnevno po pet minuta i nakon sedam dana grudi će narasti za jedan broj.

Grudnjak su u međuvremenu testirale i dvije Amerikanke, a estetski kirurg dr. Michael Salzheaur, poznat i kao dr. Miami, testirao je E-bra i na izvjesnoj Sabrini Molinar iz West Palm Beacha na Floridi, koja kaže da se bavi glumom.

Mjerio je njezine grudi prije i nakon nošenja te je, kako se navodi, potvrdio kako je došlo do povećanja, a sada poziva da se grudnjak testira u većim kliničkim ispitivanjima kako bi se dokazala njegova učinkovitost.

I ona sama je priznala da su joj grudi postale veće za jedan broj nakon što je grudnjak nosila kako je preporučeno - tri puta na dan po pet minuta, i tako tjedan dana. Čvrsto je uvjerena da ništa drugo osim grudnjaka nije moglo utjecati na to, poput mjesečnog ciklusa ili debljanja.

- Prije sam nosila 36B, a sada mi je puno ugodnije u košarici C, iako još nisam bila u kupovini novih grudnjaka. Punije su, a najviše to osjetim nakon spavanja. Osjećam da me bole, jer nisam navikla na njih pa mi je neudobno.

- Definitivno osjećam kako bolje popunjavaju odjeću i osjećaj je dobar, iako se još navikavam - kazala je Sabrina i zaključila kako bi voljela ponovno isprobati grudnjak da vidi mogu li njezine grudi postati još veće.

Inače, Milan je o svojem izumu britanskim medijima govorio već u nekoliko navrata proteklih godina, a sudeći prema sadržaju najnovijeg istupa, čini se da je još uvijek u fazi uvjeravanja potencijalnih klijentica u stvarnu učinkovitost ovog ne baš jeftinog proizvoda. Da su pred njim vrlo veliki problemi u tome dokazuju i stajališta vodećih stručnjaka na polju estetske kirurgije koji redom tvrde da Milanov grudnjak grudi zapravo ne povećava.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 22:25