KOZA 1, VRATA 0

STAKLENA VRATA AMERIČKE TVRTKE NALJUTILA KOZU PA IH OVA RAZBILA Zaposlenici su prvo posumnjali na provalu, no snimka s kamera otkrila je pravu istinu

 
 Screenshot / YOUTUBE

Kada su u ponedjeljak došli na posao i uočili da su jedna staklena vrata njihovog ureda razbijena, zaposlenici američkog su proizvođača polimera Argonics Inc. u gradu Louisvilleu u saveznoj državi Colorado pomislili da im je tvrtka bila žrtva provale, piše BBC.

Odmah su pozvali policiju kako bi doznali što se dogodilo.

Kada su zaposlenici tvrtke uočili da ništa iz njihovog ureda nije ukradeno, pogledali su snimku sa sigurnosne kamere koja je uperena ravno na razbijena vrata.

Snimka je naime otkrila da im u ured nije provaljeno već da je jedna zalutala koza razbila vrata.

Argonics Inc. je video objavio na YouTubeu koji je u nekoliko dana pogledan više od milijun puta.

'Voditelj podružnice je u ponedjeljak ujutro došao na posao i vidio da su jedna vrata razbijena', rekao je glasnogovornik tvrtke za BBC. 'Nazvao je policiju kako bi prijavio provalu. Kada je policija stigla, pomislio je kako bi bilo dobro provjeriti snimke na sigurnosnim kamerama te je uočio da je koza razbila vrata.'

Nije poznato zašto je koza razbila vrata, a korisnici YouTubea su u komentarima iznijeli svoje teorije. 'Vjerojatno je vidjela svoj odraz u ogledalu, pomislila da se radi o drugoj kozi pa se odlučila započeti obračun', rekao je jedan korisnik.

'Lokalna kozja banda ju je vjerojatno natjerala da to napravila kako bi im mogla pristupiti', našalio se drugi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 21:38