SUMANUTA IDEJA

ŠTO JE OVOJ ŽENI BILO U GLAVI? Preskočila ogradu u zoološkom i upala u nastambu s lavovima: 'Ja sam lav, zar ne vidiš? Jesi li čuo za reinkarnaciju?'

 
 Screenshot: Youtube

Žena koja je u rujnu ove godine uskočila u lavlji brlog u Zoološkom vrtu u Bronxu (New York) je uhićena, piše CBSnews

Žena koja je dražila lava zove se Myah Autry. Ona je na internetu podijelila video snimke na kojima se može vidjeti kako skače preko drvene ograde, a zatim maše i pleše dok lav sve to promatra. Lav na snimci izgleda previše začuđen ovom situacijom da bi reagirao napadom. Žena nije ni na koji način reagirala kad je lav napravio nekoliko koraka prema njoj, izvijestio je CNN.

'Želim mu prići bliže', kaže žena u video snimci nakon što je prešla preko drvene ograde. 'Dušo! Bok, volim te!' kazala je dok je mahala zvijeri, a zatim započela plesati.

Osim ulaska u ograđeni prostor za lavove, Autry je također nedozvoljeno ušla u prostor namijenjen žirafama.

Nakon susreta s lavom, žena je na Instagram postavila fotografiju sebe i policijskih službenika.

Kad se pojavila snimka incidenta, iz ZOO vrta u Bronxu su kazali da se žena dovela u veliku opasnost.

"Ovaj čin je ozbiljno kršenje pravila koje je moglo rezultirati ozbiljnim ozljedama ili smrću", kazali su iz ZOO vrta.

View this post on Instagram

Mira el video hasta el final parte 2Realsobrino For license and Usage Contact Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. . . .

A post shared by Real Sobrino (@realsobrino) on

"Prepreke i pravila ponašanja postoje da bi osigurali posjetitelje, osoblje i životinje. Ni u kom slučaju ne dozvoljavamo prelazak ili uklanjanje ograde".

Srećom, ni lav ni Auntry nisu ozlijeđeni prilikom incidenta.

Myah Autry je nakon incidenta televizijskom reporteru kazala kako je ona jedno s lavom s kojim se dva mjeseca ranije susrela. "Ja sam sada lav, zar ne vidiš? Jesi li ikad čuo za reinkarnaciju? Čitaj, obrazuj se, ovo se zove reinkarnacija" izjavila je Myah za američku televiziju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
11. travanj 2024 21:39