POREMEĆENI DUHOVNIK

SVEĆENIK IZ PAKLA Masturbirao u javnosti, policajcu nudio 50 $ za seks, a HIV pozitivan je

Nakon toga ga je policajac legitimirao i priveo pri čemu mu je McGonegal otvoreno rekao da je HIV pozitivan

Svećenik James McGonegal iz katoličke crkve Sveti Ignacije na zapadu Clevelanda nije imao dobar petak. Prvo mu je na prepunom parkiralištu gdje je masturbirao u svom automobilu prišao policajac u civilu i pokušao ga legitimirati. No, svećenik mu je prije toga ponudio 50 dolara da ga seksualno zadovolji. Nakon toga ga je policajac legitimirao i priveo pri čemu mu je McGonegal otvoreno rekao da je HIV pozitivan.

Iz policijskog izvještaja jasno je da je njegova priča još bizarnija. Naime, policajac koji ga je priveo tvrdi kako je u njegovom automobilu pronašao neka seksualna pomagala.

- U autu sam našao tri tzv. 'prstena za penis'. Jedan od njih bio je stavljen na bocu na kojoj je pisalo 'svinjski znoj'. Boca je imala oblik čovjeka s nečim poput svinjske glave. Ispod naziva boce pisalo je da sadrži slične sastojke kao i odstranjivač laka za nokte te da su pare koje izlaze iz njega toksične, stoji u iskazu šokiranog policajca koji je svećenika odmah pitao što je to, a on mu je objasnio kao ga 'taj miris uzbuđuje'.

McGonegal je svećenik i od 1971. Uz jamčevinu je pušten u subotu ujutro, a tereti ga se za remećenje javnog reda i ćudoređa. U nedjelju ga na misi nije bilo, ali ga je svećnik spomenuo i poručio vjernicima da 'mole za njega'.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 14:30