NE DAJTE DA OGLADNI

SVI PRIČAJU O NATPISU NA CRKVI U DALMATINSKOM MJESTU 'Mole se svi da nakon mise za mrtve pozovu svećenika na ručak da ne luta po otoku'

    AUTOR:
    • Ana Franić/SD

  • OBJAVLJENO:
  • 30.07.2019. u 15:11

Splitsko-makarska nadbiskupija

 

Fotografija s obavijesti koja je postavljena na crkvi Zvjezda Mora u Malom Drveniku, a objavljena na Facebook stranici “Dnevna doza prosječnog Dalmatinca” u vrlo kratkom roku postala je hit i izazvala bujicu reakcija, javlja Slobodna Dalmacija.

“Poštovani mještani od 30.06.2019.god. do 01.09.2019.god sveta mise se održava svake nedjelje u 10.30 sati. Mole se svi čija je misa za mrtve da pozovu svećenika na ručak da ne luta po otoku. Unaprijed zahvaljujemo!” - stoji na vratima crkve.

“Ljubav i put u Raj idu kroz želudac”, “Ako sritneš svećenika na otoku, kupi mu sendvič” samo su neki od komentara čitatelja.

Kako bi provjerili o čemu se točno radi nazvali smo i župni ured.

- Don Dražen Bulić tu je već 17 godina, a drži mise u Velom i Malom Drveniku te na dva mjesta u Trogiru. Uvijek je u nekoga na ručku, ali nije to ništa čudno. Ipak on dođe u Mali Drvenik samo kako bi održao misu pa na taj način skrati vrijeme, objasnio nam je njegov brat Mladen Bulić.

 

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo