UBOJSTVO U ŠPANJOLSKOJ

SVI SU MISLILI DA JE NESTAO Ubojica prijateljici dala na čuvanje kutiju, a kada je ova napokon pogledala što je unutra, doživjela je šok...

 
Ilustracija
 Profimedia, Alamy

Bizaran zločin potresa Španjolsku posljednjih dana. Istražitelji ispituju smrt umirovljenog bankara čija je glava pronađena u kući prijateljice njegove partnerice Marije del Carmen Merino Gomez (61). Lubanja nesretnog muškarca je skuhana prije pakiranja u kutiju, piše Daily Mail.

Marija je uhićena nakon što ju je prijateljica prijavila policiji, govoreći da joj je predala na čuvanje kutiju u kojoj se nalazila ljudska glava. Muškarac se vodio kao nestala osoba od travnja ove godine.

Policiji je rekla kako je njezin partner samovoljno nestao bez traga.

Istragom je utvrđeno da je Marija njegovu glavu skuhala, a zatim umotala u aluminijsku foliju, te ju je potom stavila u kutiju. Na kostima lubanje nije bilo mesa, a foliju je omotala kako bi prikrila smrad. Identitet pokojnog Jesusa je utvrđen prema zubarskom kartonu.

Još traje potraga za tijelom nesretnika. Sumnja se da je završilo na nekom od smetlišta jer je kućna pomoćnica uhićene rekla da joj je pomagala da se riješi nekoliko velikih crnih vreća za smeće, za koje nije ni sumnjala da skrivaju tijelo.

Klupko se počelo odmotavati kada je Marija tijekom istrage o nestanku kutiju sa lubanjom ostavila kod svoje prijateljice. Rekla joj je da su unutra seksualna pomagala koje ne želi da pronađe policija.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 18:09