KAKAV GAF!

TRUMPOVA KĆI SE PROPISNO OSRAMOTILA NA TWITTERU Čestitajući budućem britanskom premijeru 'izmislila' je novu državu

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 23.07.2019. u 15:07

Ivanka Trump, daughter of Republican U.S. presidential nominee Donald Trump, speaks during the final session at the Republican National Convention in Cleveland, Ohio, U.S. July 21, 2016. REUTERS/Jonathan Ernst
Jonathan Ernst / REUTERS

Ivanka Trump

 

Boris Johnson je novi premijer Ujedinene Kraljevine. Osvojio je 92,153 glasa, a njegov protukandidat Jeremy Hunt osvojio je 42,656.

Među prvima je Johnsonu je čestitao zaštitno lice Brexita, Nigel Farage, a potom i Theresa May, sada već bivša premijerka.

Među poznatim imenima na Twitteru je čestitku novom britanskom premijeru uputila i kći Donalda Trumpa, Ivanka Trump. Nažalost, njezina je objava naišla na stotine urnebesnih reakcija zbog bizarne greške koja joj je potkrala. Ivanka je napisala:

- Čestitke, Boris Johnson, na dolasku na funkciju premijera Ujedinjenog Kingstona.

Screenshot / Twitter
 

U samo pola sata dobila je više od 500 odgovora, uglavnom urnebesnih šala na račun nje i njezinog oca. A onda je nakon više od pola sata i sama shvatila da se nešto događa, provjerila i drugi put ispravno napisala: United Kingdom.

Ivanka, kao i njezin suprug Jared Kushner, na papiru su savjetnici američkog predsjednika, te zastupaju SAD u pojedinim vanjskopolitičkim pitanjima iako nisu ni izabrani niti kvalificirani.

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo