SVE JE POŠLO PO ZLU

VELIKI POŽAR NEHOTICE IZAZVAO POGRANIČNI POLICAJAC Pozvao je prijatelje na zabavu da im priopći vrlo sretnu vijest, a sad državi mora platiti 7 mil. €

 
 Šumska služba SAD-a/Screenshot

Šumska služba SAD-a objavila je najnoviju snimku zabave otkrivanja spola koja je pošla po zlu pa je rezultirala veliki požarom u južnoj Arizoni 2017. godine. Požar je uništio površinu od 19000 hektara zemlje te uzrokovao materijalnu štetu u iznosu od sedam milijuna eura.

U Sjedinjenim Državama sve se više roditelja odlučuje organizirati zabavu na kojima se otkriva spol djeteta, a one često uključuju uporabu pirotehničkih sredstava.

Pogranični policajac Dennis Dickey (37) organizirao je zabavu 23. travnja 2017. dok nije bio na službenoj dužnosti, a opn i njegtova supruga na zabavi su prijateljima obznanili kako očekuju dječaka, jer je nakon eksplozije uslijedio plavičasti dim.

Dickey je priznao krivicu u prekršajnom postupku za paljenje vatre bez dopuštenja. Osuđen na pet godina zatvora uvjetno te mora platiti više od sedam milijuna eura odštete.

Na snimci se čuju glasovi dvaju muškaraca nakon što se vatrena stihija počela širiti.

- Pakiraj se, viče jedan glas, a drugi uzvraća: 'Ha?

- Počni se pakirati, poviče drugi opet.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 03:03