IZVAN KONTROLE

'VI STE SVI MRTVI, ZA OVO ĆE DOZNATI MOJ TATA I BIT ĆETE MRTVI!' Fotografkinja na vjenčanju uhićena nakon što se drogirana seksala s jednim od gostiju

 

Fotografkinja na jednom vjenčanju u Teksasu uhićena je nakon što je imala seksualni odnos s jednim od gostiju svadbe te urinirala po stablu, piše Mirror.

Katherine Leigh Mehta (26) upustila se u seksualni odnos u jednoj pokrajnjoj sobi kad ju je primijetio policajac izvan dužnosti i zamolio da napusti vjenčanje.

No nakon upozorenja da je njezino ponašanje neprihvatljivo, ova fotografkinja i bikini model potpuno je izgubila kontrolu i počela gnjaviti ostale goste.

Nakon toga je ulovljena kako urinira po obližnjem drvetu.

Kad je na poziv stigla policija, Mehta je prijetila policajcima riječima: 'Vi ćete svi biti mrtvi do Božića, i vaše će kćeri bitio mrtve. Moj tata će doznati za ovo i bit ćete M.R.T.V.I. Mrtvi!'

Mehta je uhićena oko 8 navečer, a policajcima je nastavila prijetiti čak i nakon što su je utrpali u policijski auto.

Parker County Jail

Kad su je odveli u zatvor okruga Parker, kod nje su pronašli bočicu Xanaxa koji se izdaje na recept.

Recept za lijek bio je na njezino ime, a policajci vjeruju da je Xanax pomiješala s alkoholom što je rezultiralo ovakvim ponašanjem.

Mehta, koja radi i kao bikini model pod pseudonimom Max McIntyre, optužena je za remećenje javnog reda i mira te opiranje uhićenju.

Puštena je uz jamčevinu od 10.738 dolara.

Njezina sestra tvrdi da je Mehti, inače finalistici ovogodišnjeg natjecanja za Maxim Cover Girl, na vjenčanju netko ubacio nešto u piće.

'Kad je izašla van, pristupila su joj dvojica muškaraca i pokušala napastovati. Ona je vikala i pokušala dozvati pomoć, a na kraju se sve izokrenulo i završilo loše po nju.'

Policija je u službenom priopćenju rekla da je incident riješen na diskretan način te da nitko od gostiju, kao ni mladenci, nisu bili uznemireni zbog događaja.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

#maxmcintyre

Objavu dijeli Max McIntyre (@max_mcintyre)

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 13:32