WEAH 'U BIJEGU'

VIDEO: CRNE ZMIJE OTJERALE PREDSJEDNIKA DRŽAVE IZ UREDA! Cijela zgrade je ispražnjena, nogometna ikona zbrisala pred navalom gmazova

 
George Weah
 Thierry Gouegnon / REUTERS

Zmije su pronađene u uredu predsjednika Liberije Georgea Weahe te ga je to natjeralo da radi od kuće, piše BBC.

Glasnogovornik Smith Toby rekao je da su u srijedu dvije crne zmije pronađene u zgradi liberijskog Ministarstva vanjskih poslova, službene lokacije Weahinog ureda. Osoblje je instruirano da se do 22. travnja ne vraća na posao.

"Želimo osigurati da su sve životinje koje gmižu i koje straše ljude odstranjene iz zgrade", rekao je Toby. "Ministarstvo vanjskih poslova domaćin je ureda predsjednika pa smo putem memoranduma osoblje zamolili da ostane kod kuće dok ne završimo proces čišćenja."

Ured predsjednika nalazi se u zgradi Ministarstva vanjskih poslova od 2006. godine, kada je požar uništio obližnju predsjedničku vilu. Protal FrontPage Africa izvjestio je da su radnici pokušali napasti zmije koje su uočili na recepciji zgrade.

"Zmije nisu ubijene", dodao je Toby. "Negdje je bila mala rupa kroz koju su se vratile."

Policija i predsjedničke sigurnosne snage viđeni su kod Weahine rezidencije u Monroviji, glavnom gradu Liberije.

Odstranjivanje zmija iz zgrade Ministarstva vanjskih poslova počelo je u petak. Toby je dodao da se predsjednik u svoj ured vraća u ponedjeljak, neovisno o tome hoće li zmije biti odstranjene ili ne.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. travanj 2024 11:53