DIRLJIV VIDEO

VIDEO: DIJELILI SU GA SATI OD SIGURNE SMRTI Pogledajte nevjerojatnu transformaciju psa kojeg su našli napuštenog uz cestu

 Screenshot

U Hrvatskoj postoji velik broj napuštenih i gladnih pasa. No zamislite koliki ih je broj u Indiji, gdje trenutno živi više od milijardu ljudi. U Indiji postoji više gladnih pasa nego u ijednoj zemlji na svijetu, a samo su dva utočišta koja im pružaju pomoć.

Ovo je priča o izgladnjelom psu koji je izgubio svaku nadu za životom. Nije mu bilo važno gdje leži niti jede li... no samo je malo bilo potrebno kako bi se ovaj pas vratio u život.

Indijska organizacija za spašavanje životinja Animal Aid Unlimited patrolirala je ulicama kada su vidjeli bolesnog psa uz cestu. Izgledao je iscrpljeno i umorno, bez dlake i prekriven šugom.

Volonteri su prevezli psa do utočišta, no unatoč svim naporima, pas je nijemo gledao u zidove, savijen u kutu sobe. Ležao je tamo i nije se micao. Imao je na sebi otvorene rane i na prvi pogled moglo se zaključiti da je prošao kroz pakao.

No, volonteri nisu odustali i u deset dana njegova koža je zacijelila, no oči su mu i dalje bile pune tuge.

Dva mjeseca kasnije, tužni pas transformirao se u nasmiješenog ljubimca s lijepim i mekim krznom koji uživa u igri i maženju. No, najveća transformacija bila je ona u njegovim očima - u kojima se prvi put nakon dugo vremena vidjela nada i sreća.

Pogledajte video!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 05:58