SREĆA U NESREĆI

VIDEO: DJEČAK PAO KROZ PROZOR, SPASILA GA BRZA REAKCIJA SUSJEDA U padu su ga zaustavili električni kablovi dok je bespomoćno vikao i zapomagao

 
 Screenshot / YouTube

Dijete ne puno starije od tri godine imalo je veliku sreću kad je pao kroz prozor stana na električne kablove koji su se protezali upravo pod prozorom i tako zaustavili pad, a vjerojatno i tragičan završetak.

No, netko je ipak snimio video prestravljenog dječaka kako visi na kablovima, grčevito se pokušava spasiti i viče upomoć. Nesretni se događaj odigrao u gradu Ankangu na sjeverozapadu Kine u srijedu, piše Daily Mail.

Dječak je bio sam kod kuće, kako je rekao jedan od susjeda, no nije poznato kako i zašto je pao kroz prozor. Nije se ni snašao kad se zapleo u niz električnih kablova za koje se pridržavao jednom nogom i rukama.

Susjedi su odmah čuli zapomaganje, a dječak je dozivao oca u pomoć. Brzo su se skupili, reagirali su u sekundi, a netko je donio plahtu koju su onda raširili ispod njega da ga uhvate. Potom je jedan susjed, g. Wang, otišao po ljestve i tako su oslobodili dječaka.

Njegov otac je navodno samo izašao u dućan po namirnice, no i trenutak nepažnje bio je dovoljan da se skoro dogodi tragedija.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 23:45