GRINCH, A NE PASTOR

VIDEO: 'DJED MRAZ NE POSTOJI, RODITELJI VAM LAŽU!' Pastor izazvao bijes roditelja kad im je napao djecu koja su čekala Djedicu u shopping centru

 Screenshot / YouTube

Pravi je Grinch izazvao bijes kod roditelja koji su s djecom u shopping centru u Teksasu čekali u redu da bi upoznali Djeda Mraza, kad se osjetio pozvanim svima im objasniti da miljenik djece nije stvaran.

Evangelički pastor David Grisham snimio je i objavio na Facebooku trenutak kad je djeci u shopping centru u gradu Amarillu pokušao objasniti da Djed Mraz ne postoji, te da je poanta Božića - Isus Krist. Prema njegovim riječima, bio je napadnut 'jer je djeci rekao istinu'.

‘Djeco, danas vam želim objasniti da Djed Mraz ne postoji. Muškarac kojeg ćete danas upoznati je običan muškarac u odijelu, samo je odjeven poput Djeda Mraza, ali Djed Mraz ne postoji. On nije stvaran. A vi, roditelji, morate prestati lagati djeci i govoriti im da je to stvarna osoba kad nije’, rekao je Grisham.

Većina roditelja ga je ignorirala i okrenula mu leđa, no nekolicina se izdvojila iz reda u namjeri da ga otjeraju.

‘Ovdje smo s djecom i ne trebamo vas da lupetate gluposti kakve već lupetate’, rekao mu je jedan otac.

U jednom trenutku Grisham tvrdi da je ‘napadnut’ kad ga jedan roditelj primi za ruku, piše Huffington Post.

Neki su se požalili i na službenoj stranici shopping centra na Facebooku tražeći da se Grishamu zabrani pristup, a oni su odgovorili priopćenjem za javnost: ‘Želimo da se svi u našem centru osjećaju ugodno. Očekujemo da se svi posjetitelji drže pravila ponašanja, a u suprotnom ćemo ih zamoliti da napuste centar.’

Kako stoji u njihovom pravilniku, svim posjetiteljima se brani uznemiravanje drugih na bilo koji način.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 23:43