NAPOKON DOKAZ?

VIDEO: GOOGLE MAPS OTKRIVA NLO SKRIVEN U HANGARU U TAJNOM PODRUČJU 51? 'Uvjerite se sami, evo kako ga možete locirati'

 Screenshot

Dok većina lovaca na izvanzemaljce proučava NASA-ine fotografije, jedan od njih tvrdi da je NLO zamijetio unutar klimatski kontroliranog hangara unutar područja 51, i to koristeći Google Maps.

Naime, osnivač stranice UFO Sightings Daily, Scott Waring, nedavno je na internetu objavio video koji ilustrira kako 'putovati kroz vrijeme' na toj platformi i tvrdi da je upravo tako uspio locirati NLO promjera 30 metara u tajnom području S4 - gdje su se, kako bivši zaposlenici područja 51 tvrde, držali NLO-i 1989. godine.

Waring je još 2010. godine ukazao na nekoliko NLO-a, uključujući i taj promjera 30 metara, koji je bio smješten u hangaru u području S4. Tada je dao detaljne koordinate i upute kako ga locirati koristeći Google Mpas i pozvao fanove da se sami uvjere - prije nego li Google izbriše snimke.

- Radi se o oko tri mjeseca ili manje kada će Google primijetiti ovaj video i obrisati snimke NLO-a iz svog sustava - napisao je tada.

Ovog tjedna ponovno je snimio video.

- 2010. sam vam dao koordinate koje vas sada neće odvesti na pravo mjesto. To se ne bi trebalo događati - kazao je Waring pa objasnio korisnicima kako vratiti vrijeme u Google Mapsu. Waring tvrdi da je samo 30 posto NLO-a virilo iz hangara, dok se nastavilo graditi oko njega.

- NLO je parkiran ispod hangara. To područje zovem S4 otkako sam čuo priče od Boba Lazara o tom području i NLO-ima koji se tamo nalaze. On tvrdi da je radio na jednom od osam NLO-a.

Bob Lazar bio je vladin znanstvenik i inženjer koji je koristio obrnuti inženjering na izvanzemaljskoj tehnologiji. On je tvrdio da vlada skriva NLO-e u blizini jezera Papoose.

Lazar je s tim u javnost izašao 1989. i kazao kako je siguran u ono što je vidio.

- Ta je tehnologija stotinama godina ispred nas - kazao je tada, a NSA mu je tada bezuspješno pokušala ukaljati ugled, piše Waring pa dodaje:

- Ne vjerujte onome što NSA i CIA šire o Bobu. Ima sve dokumente koji potkrjepljuju da je radio na tome.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 02:58