GIGANTOMASTIJA

VIDEO: 'GRUDI MI NE PRESTAJU RASTI, NE ZNAM ŠTO DA RADIM!?' Nesretna žena zbog misterioznog stanja proživljava životnu agoniju

 

Nesretna 46-godišnja Tajlanđanka više nije u stanju hodati bez štaka zbog misterioznog stanja uslijed kojeg joj grudi nekontrolirano rastu. Lam Phrai Si Nuan zbog gigantskih grudi trpi strašne bolove u vratu, ramenima i leđima, a u posljednje vrijeme ne može niti hodati bez pomagala.

Lokalni mediji javljaju da je 46-godišnjakinja prisiljena tešku tkaninu vezati iza vrata kako bi svojim grudima dala dovoljno jaku potporu.

Da ima gigantomastiju Lam Phrai Si Nuan je posumnjala prije tri godine, a kaže da su joj grudi prije devet mjeseci počele eksponencijalno rasti.

Tvrdi i da liječnici nisu uspjeli postaviti dijagnozu ili način na koji bi je tretirali. Ustanovili su tek da se ne radi o tumorima.

Njezina lijeva dojka, kako kaže, narasla je prije četiri do pet mjeseci, nakon čega je rasti počela desna.

Na medicinsko testiranje pozvana je 19. srpnja, ali žali se da ne zna kako će podmiriti račun s obzirom da su i ona i suprug nezaposleni. Iz tog razloga je Lam Phrai Si Nuan odlučila sa svojim problemom izaći u javnost kako bi dobila financijsku potporu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 11:19