PRAVA ISTINA

VIDEO: JE LI KONAČNO OTKRIVENA TAJNA TRUMPOVE BIZARNE FRIZURE? Snimka otkriva što se dogodi s njegovim kovrčama kada naglo zapuše vjetar...

 

Neobična frizura Donalda Trumpa česti je predmet medijskih špekulacija. Novinari su je posprdno nazivali 'napušteno gnijezdo' ili 'ispovraćano klupko mačje dlake".

No, svjetski mediji su se raspisali o nedavnoj snimci Trumpova ulaska u predsjednički zrakoplov Air Force One te sugeriraju kako je tog vjetrovitog dana konačno otkrivena istina koliko je zapravo oćelavio Donald Trump.

Novinarka Ashley Feinberg na svom je Twitteru objavila bizaran i pomalo zastrašujući video Donalda Turmpa kako se uspinje stepenicama u zrakoplov. Kada se našao na pola puta, vjetar je zapuhao jače, pa se za trenutak učinilo da dio njegove kose stragaodlijepio te je zalistak boje breskve poletio prema gore.

- Isprva nisam mislila da je to moguće, ali mislim da jeste?, napisala je uz link na video naslova: 'Pravi Donald Trump. Budite oprezni. Nećete to moći izbrisati iz memorije'.

- Zamislite kako te kovrče izgledaju kada se smoče, dodala je.

Nije nikakva tajna da američki čelnik pati zbog svoje kose te se strašno brine da ne izgubi ono malo kose što mu je ostalo.

Nedavni sistematski liječnički pregled otkrio je da 71-godišnji Donald Trump koristi lijek protiv ćelavosti.

U.S. President Donald Trump boards Air Force One to return to Washington from Cincinnati Municipal Lunken Airport in Cincinnati, Ohio, U.S. February 5, 2018. REUTERS/Jonathan Ernst - RC1261D8AE60
REUTERS

U.S. President Donald Trump boards Air Force One for travel to Ohio from Joint Base Andrews, Maryland, U.S. February 5, 2018. REUTERS/Jonathan Ernst - RC1C41A85D60
REUTERS

Kontroverzni američki predsjednik jednom prilikom je objasnio medijima tajnu svoju frizure.

- Evo što radim, operem kosu šamponom, pa ju pustim da se osuši sama od sebe. To traje oko sat vremena. Zatim počešljam kosu. Da, koristim češalj. Češljam ju malo naprijed, malo straga. Na isti način održavam frizuru već godinama. Ja zapravo uopće nemam lošu frizuru, ispričao je prije nekoliko godina.

Pričalo se i da se Trump podvrgnuo operaciji presađivanja kose, ali ta glasina nikada nije potvrđena.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 01:50