ZABAVA NA MALIM EKRANIMA

VIDEO: NATJECATELJICA 'POTJERE' OSTAVILA GLEDATELJE U ČUDU Znala je odgovor na samo jedno pitanje, a na sva ostala davala je isti odgovor: 'Dalje'

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 05.03.2018. u 19:36

Screenshot / YouTube

 

Čar televizijskih kvizova vrlo često leži u natjecateljima, njihovom znanju ili neznanju. Nažalost, natjecateljica engleske verzije ‘Potjere’ ostat će upamćena po ovom drugom.

Njezin će nastup ostati nezaboravan zbog pogrešnih razloga. Natjecateljica Charan već je na samom početku, u kratkom razgovoru s glumcem i voditeljem Bradleyjem Walshem, pokazala da ima popriličnu tremu. Na pitanje kakvo joj je opće znanje, Charan je ozbiljno rekla: ‘Pa, opće.’

Ljubiteljica Harryja Pottera nažalost nije se proslavila nastupom jer je apsolutno na sva pitanja, osim jednog, rekla ‘dalje’. Premda tako djeluje da niti na jedno pitanje nije znala odgovor, neka je pitanja prekidala odmah na početku, dok ih voditelj još nije ni izgovorio, pa možemo pretpostaviti da je i trema odradila svoje.

‘Pa, mislim da na neka pitanja niste odgovorili’, rekao je Bradley zajedljivo na kraju prvog kruga.

Charan je u drugi krug prošla s osvojenih 1.000 funti, no uzela je nižu ponudu, od 500 funti. Nažalost, odmah je ispala i stekla popularnost kakvu vjerojatno nije zamišljala.

 

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo