KAKAV AMATER

VIDEO: NEUSPJEŠNI POKUŠAJ PRIJEVARE Htio je izmusti novce od osiguranja, pobrinuo se da ima sve liječničke papire, ali je zaboravio na jednu stvar

 
 Youtube

Snimka nadzorne kamere ne laže.

Muškarac iz New Jerseya je uhićen sredinom siječnja i optužen za pokušaj prijevare osiguravajuće tvrtke nakon što je objavljena snimka na kojoj se vidi kako baca led po podu i nakon toga glumi da je pao.

Građevinski radnik Alexander Goldinsky (57), radio je za kompaniju Woodbridge iz New Jerseya kad je pokušao izvesti prevaru, tvrdi ured javnog tužitelja iz okruga Middlesex.

Također, objavili su i video snimljen u kafeteriji kompanije na kojoj se vidi kako Goldinsky baca kockice leda po podu i onda 'pada' na tlo.

Goldinsky je prevaru pokušao izvesti u rujnu 2018. te je priložio i dokumente o zbrinjavanju navodnih ozljeda na odjelu hitne medicinske pomoći.

'Istraga je otkrila da je Goldinsky namjerno bacio led i legao na pod te tako čekao da ga netko pronađe. Ovakve lažne tvrdnje idu na svačiju štetu i odlučno ćemo procesuirati svakoga tko pokuša manipulirati sistemom', stoji u optužnici.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 03:15