'ČEČENSKI SCHWARZENEGGER'

VIDEO: PUTINOV MILJENIK DJETETU (5) POKLONIO NOVOG MERCEDESA 'Mali je zaslužio, pa napravio je nemoguće. Od sada skupa vježbamo'

 
 Instagram/EAST2NEWS

Ramzan Kadirov, bliski Putinov suradnik i neprikosnoveni vladar Čečenije uručio je ključeve novog, luksuznog Mercedesa petogodišnjem Rahimu Kurajevu kao nagradu za 4,105 sklekova koje je napravio u komadu. Mališanu, koji još uvijek ide u vrtić, za taj je pothvat trebalo dva sata i 25 minuta.

'Čečenski Schwarzenegger' zbilja je pravi nadimak za ovo čudo od djeteta, a mali Rahim uskoro se sprema ponoviti pothvat kako bi ušao u knjigu rekorda.

- Sada neka te otac vozi okolo, zaslužuješ vožnju u bijelom Mercedesu C-klase, kazao je Kadirov prilikom uručenja ključeva dječaku.

Doduše, ostaje nepoznato je li 32.000 eura vrijednu limunzinu platio Kadirov iz svog džepa ili je sve palo na leđa poreznih obveznika.

- Dečko je napravio nemoguće i svaka mu čast. Zaslužio je. Dogovorili smo se da se nađemo u teretani i odradimo trening, poručio je Kadirov.

Ovaj pothvat zapravo je novi svjetski rekord, ali Rusi nisu dozvolili registraciju jer suci nisu bili zadovoljni kvalitetom snimke Ramzanovih stopala.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 01:24