'ČEČENSKI SCHWARZENEGGER'

VIDEO: PUTINOV MILJENIK DJETETU (5) POKLONIO NOVOG MERCEDESA 'Mali je zaslužio, pa napravio je nemoguće. Od sada skupa vježbamo'

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 16.11.2018. u 15:38

Instagram/EAST2NEWS

 

Ramzan Kadirov, bliski Putinov suradnik i neprikosnoveni vladar Čečenije uručio je ključeve novog, luksuznog Mercedesa petogodišnjem Rahimu Kurajevu kao nagradu za 4,105 sklekova koje je napravio u komadu. Mališanu, koji još uvijek ide u vrtić, za taj je pothvat trebalo dva sata i 25 minuta.

'Čečenski Schwarzenegger' zbilja je pravi nadimak za ovo čudo od djeteta, a mali Rahim uskoro se sprema ponoviti pothvat kako bi ušao u knjigu rekorda.

- Sada neka te otac vozi okolo, zaslužuješ vožnju u bijelom Mercedesu C-klase, kazao je Kadirov prilikom uručenja ključeva dječaku.

Doduše, ostaje nepoznato je li 32.000 eura vrijednu limunzinu platio Kadirov iz svog džepa ili je sve palo na leđa poreznih obveznika.

- Dečko je napravio nemoguće i svaka mu čast. Zaslužio je. Dogovorili smo se da se nađemo u teretani i odradimo trening, poručio je Kadirov.

Ovaj pothvat zapravo je novi svjetski rekord, ali Rusi nisu dozvolili registraciju jer suci nisu bili zadovoljni kvalitetom snimke Ramzanovih stopala.

 

Izdvajamo