FREAK SHOW U AMERICI

VIDEO S njim nešto definitivno nije u redu: Čovjeka u 'kozjem' odijelu snimili kako puže kraj stada

Serija fotografija koja prikazuje čovjeka odjevenog u 'kozje' bijelo odijelo kako puže četveronoške u blizini stada koza na planinskom području u američkoj saveznoj državi Utah, zbunila je djelatnike iz Državne uprave za zaštitu biljnog i životinjskog svijeta koji s misterioznom osobom pokušavaju stupiti u kontakt.

Fotografije koje su prvotno postavljene na internetsku stranicu Imgur.com, a iz Uprave za zaštitu životinja još pokušavaju dokučiti tko je to i koja mu je namjera.

- Pokušavam shvatiti... Može biti da je pokušavao fotografirati stado izbliza, a možda je htio prije lova proučiti stado - rekao je Phil Douglas iz Uprave za zaštitu životinja.

Planinari su također zapazili osobu, rekao je Douglas te izrazio zabrinutost za osobu koja se nalazi blizu stada koza jer, kako kaže, one često znaju ozlijediti ljude.

Coty Creighton tvrdi kako je on planinar koji je uslikao objavljene fotografije te da je odmah primijetio kako s jednom kozom nešto nije u redu.

- Mislio sam da je koza deformirana. Bila je nespretna, i slabo okretna... Pokušavao sam dokučiti koja bi to druga životinja mogla biti. Albino medvjed? - rekao je Coty Creighton.

No kada je pogledao kroz dvogled, primijetio je da to uopće nije koza, već čovjek u posebnom odijelu s rogovima na glavi.

Kazao je i kako ga je, nakon 20 minuta fotografiranja, osoba u odijelu opazila i zatim ga počela čudno gledati.

Smatrao je kako je bolje da mu se ne približava.

- Nešto s njim definitivno nije u redu - rekao je Creighton.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 11:21