VIRALNI HIT

VIDEO: ŠOKIRANI RODITELJI SNIMILI SPEKTAKULARAN BIJEG TVRDOGLAVE DVOGODIŠNJAKINJE U nevjerici gledali kako svladava nepremostive prepreke

 
 Screenshot

Urnebesan video koji prikazuje spretnu djevojčicu koja se željna 'slobode' penje preko dva komada zaštitnih vratašca postavljenih u hodniku kuće postao je viralni hit na internetu.

Njezin otac Wesley Quilty sa suprugom je potajno gledao svoju vragolastu dvogodišnjakinju kako se spretno provlači kroz dva metra visok procjep između zaštitnih vrata postavljenih jedna na druga i štoka.

Komentirajući snimku koju je objavio na YouTubeu, Wesley je kazao kako je njegova starija kći čula lupanje i rekla mu za podmukle namjere dvogodišnjakinje.

Tata je potom vratio kći u krevet no znao je da neće biti na miru sve dok ne pobjegne pa je postavio kameru i sakrio se iza zida legavši na stepenice.

Na početku snimke vidi se kako šokirani otac trese glavom u nevjerici dok gleda vještine svoje tvrdoglave kćeri. Malena se popela na jedna vratašca napravljena od uzdužnih šipki, a potom je prebacila svoju bočicu i zapomažući 'tata, tata', vješto prešla i druga i sigurno se spustila na pod s druge strane.

- Napravio sam majmuna - komentirao je Wesley ispod simpatičnog videa koji je dosad pogledalo 27.000 ljudi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 15:17