BAŠ SVUGDJE TOGA IMA...

VIDEO: Spiskali 850 kuna za trokrevetni smještaj s 'privatnom kupaonicom', a po dolasku nitko nije mogao vjerovati gdje su došli

 
 youtube screnshot

Britanski turist koji je preko popularnog servisa Airbnb rezervirao smještaj u Amsterdamu, 100 funti po noći za tri osobe, unatoč povoljnoj ponudi ostao je ipak malo u šoku kad je stigao i otkrio da je trokrevetni smještaj s ‘privatnom kupaonicom’ zapravo brodski kontejner smješten uz rub ceste.

Nogometni fan Ben Speller stigao je u nizozemski grad kako bi podržao svoj klub Tottenham Hotspur u utakmici protiv Ajaxa. Dok je još tražio smještaj, oduševio se jeftinom ponudom u kojoj je u opisu pisalo: ‘Čisti stan u Amsterdamu s privatnom kupaonicom.’

Naravno, oduševljenje je splasnulo kad ga je dočekao brodski kontejner s tri madraca i prijenosnim zahodom. Za lokalnu televizijsku postaju AT5 rekao je:

- Tri put smo se taksijem provezli kraj kontejnera pokušavajući pronaći adresu. Bili smo sigurni - ovo ne može biti to. No, kad smo izašli iz auta, pokazalo se da smo upravo to rezervirali. Otvorili smo vrata, vidjeli kako izgleda, zaključali i otišli u hotel.

Speller je tražio povrat novca, no vlasnik je to odbio. Ipak, Airbnb mu je refundirao i 100 funti za smještaj i 230 funti koliko je platio hotel. Novinari AT5 doznali su da vlasnik nema dozvolu za kontejner i nakon što su snimili mjesto, grad je uklonio kontejner, prenosi Daily Mail.

Vlasnik koji se na servisu za iznajmljivanje predstavio kao Jacob odmah je uklonio oglas nakon Spellerove pritužbe. Glasnogovornik Airbnba potvrdio je da su uklonili sve račune i oglase spornog korisnika naglašavajući da za prevarante na njihovoj platformi nema mjesta.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 22:03