NEPROMIŠLJENA ZABAVA

VIDEO: SUMANUTI OTAC IZBACIO BEBU KROZ PROZOR AUTOMOBILA PA STAO NA GAS Mislio je da je zabavan, no izazvao je bijes: 'Ovo je bolesno'

 
 Screenshot / YouTube

Neki će ljudi doista učiniti sve za slavu. Jedan takav primjer prenose ruski mediji koji se zgražaju nad postupkom muškarca imenovanog kao Roman R.

Kako piše Siberian Times, Roman očito ne brine previše za sigurnost svog djeteta. Svoj nepromišljeni pothvat je povrh svega i snimio, a na njemu bebu, koja je možda prošla pola godine života, jednom rukom drži s vanjske strane automobila dok s drugom rukom vozi. Bila je dovoljna samo sekunda nepažnje da beba završi tragično.

Muškarac iz Zelenogorska svojim se pothvatom pohvalio na svom profilu na društvenoj mreži Vkontakte, ruskoj verziji Facebooka. Bijes je već izazvao jednom kad je bebu držao naopačke za nogu na vrhu zgrade, kao da će je baciti. Prema njegovom profilu jasno je da se radi o osobi koja obožava ekstremne i opasne situacije pa se fotografirao kako visi na užetu iznad rijeke, kako hoda po rubu ograde balkona i slično.

Korisnici društvenih mreža osudili su njegov postupak opisavši Romana kao 'bolesnog' i 'bezumnu budalu', a navodno i policija istražuje slučaj.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 19:00