ZDRPI I ZBRIŠI

VIDEO: ZBOG 32 KUNE ŽIVOT JOJ SE PRETVORIO U PAKAO Zgodna brineta moli da je se prestane pljuvati: 'Nitko ne planira napraviti takvo sr***!'

 
 Instagram, youtube

Prije desetak dana u javnost je procurila bizarna snimka na kojoj se jasno vidi kako mlada djevojka krade 5 dolara vozaču Ubera. Sve je napravila sa smiješkom na licu, a kad je vozač shvatio da mu je nestao novac iz posude za napojnice, već je bilo kasno. Zgodna brineta već je dala petama vjetra.

Video objavljen na YouTubeu ubrzo je postao viralan, a mlada dama postala je najtraženije lice u New Yorku. Naravno, nije dugo trebalo da bude identificirana. Radi se o Gabrielle Canales (18) s Long Islanda.


Njezini profili na društvenim mrežama u rekordnom roku postali su pretrpani porukama mržnje zbog čega je Gabrielle priznala da joj se život pretvorio u pakao.

- Ti si grozna, odvratna osoba - napisala je korisnica Instagrama pod imenom Cyliiaaaa, a ništa nježniji nije bio ni Spoookyfaith.

- Iskreno, ona je vjerojatno željela 15 minuta slave. Sada će je svi smatrati odvratnim ljudskim bićem do kraja života.

Instagram



Očajna djevojka nije htjela potpisati predaju, već je redovito odgovarala ljudima koji su je pljuvali.

- Čekajte, zar vi stvarno mislite da do kraja života želim biti etiketirana kao osoba koja je ukrala 5 dolara? Nitko ne planira napraviti takvo sr****.

Mlada Gabrielle je na početku odbijala pričati s medijima i objašnjavati zašto je napravila takvu glupost, ali voda je očito došla do grla, te je na kraju otvorila dušu za BuzzFeed News

- Svjesna sam da sam napravila pogrešnu stvar i uopće se ne želim opravdavati. Prihvaćam posljedice za sve svoje postupke... Nadam se da će ljudi jednog dana razumjeti da ja nisam takva osoba i da sam jednostavno napravila krivu odluku u određenom trenutku. Bila sam djetinjasta - rekla je Gabrielle nakon čega se odlučila ispričati vozaču:

- Užasno mi je žao...

Instagram

Instagram


Međutim, rekla je da je festival mržnje i prijetnji na društvenim mrežama nepotreban...

- Istoga dana sam naučila lekciju. Zato sam i vratila novac vozaču.

U Uberu nisu mogli potvrditi je li njihov vozač stvarno dobio natrag svojih 5 dolara, ali su naglasili da je račun mlade Canales deaktiviran.

youtube screenshot

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 05:54