GRAD LJUBAVI

VIDEO: ŽESTOKI OBRAČUN U JADRANSKOM BISERU Nasrtljivi turist glavom udario lokalca zbog selfieja, slučajni prolaznik sve je snimio

 
 Facebook

Nije lako biti gondolijer u Veneciji. Svakodnevna gužva u kanalima i nepristojni turisti koji cijelu vožnju provedu na mobitelu ili stajaćem položaju dovodeći u opasnost brod njihova su svakodnevica i s time se nose kako znaju i umiju.

Već je poznato da su uporni turisti diljem svijeta spremni na sve u pokušaju da snime dobar selfie. Jedan takav slučaj zamalo je završio fizičkim obračunom. Skupina od četvero turista popela na stacioniranu gondolu bez znanja ili dopuštenja njezina gondolijera.

Kako piše Nuova Venezia, gondolijer ih je zamolio da siđu sa plovila i tada je nastao metež koji je zamalo prerastao u tučnjavu. Nasrtljivi turist nekoliko puta je glavom udario gondolijera u glavu, a nemili incident dogodilo se na atraktivnoj lokaciji, kod mosta Bareteri.

Sve je snimio slučajni prolaznik i objavio na Facebooku. Na njoj se jasno vidi kako nasilni turist prijeti i odguruje gondolijera, agresivno mu se unosi u lice, a zatim, kao vrhunac, udara ga glavom.

Gondolijer se uspio othrvati napadima nasrtljivog turista i ostati pribran te ga uspio otjerati u napetom verbalnom duelu.

Užarena rasprava trajala je jednu minutu, za to vrijeme turist je četiri puta udario glavom gondolijera, a potom ga udario šakom u lice.

La Nuova Venezia izvještava da je riječ o četvero turista iz Južne Amerike, dvoje djece i njihovim roditeljima. Djeca se na snimci ne vide, ali je majka na snimci, vidi se kako viče u pozadini.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 01:03