SLUČAJNO OTKRIĆE

VJENČALI SE, A ONDA DOŽIVJELI GROZAN ŠOK Nakon nekoliko tjedana otkrili užasnu činjenicu... no nemaju se namjeru razvesti

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 03.10.2016. u 12:59

Biljana Gaurina / EPH

68-godišnji muškarac s Floride ostao je šokiran nakon što je saznao da se zabunom oženio za vlastitu unuku. On i njegova mlađahna 24-godišnja supruga zajedno su nakon vjenčanja prije tri mjeseca živjeli u Miamiju, a nesretnu su informaciju otkrili listajući jedan njegov stari foto album, piše Florida Sun Post.

U albumu je, između ostalog, bilo fotografija njegove djece iz prvog braka s kojima dugo vremena nije bio u kontaktu. Mlada supruga je prepoznala njegovog najstarijeg sina kao svog oca.

‘Kad sam vidjela svog tatu u tom foto albumu, osjetila sam kako me preplavljuje osjećaj očaja’, rekla je medijima.

Muškarac, čiji je drugi brak završio razvodom i financijskim teškoćama 2009. godine, osvojio je nekoliko milijuna dolara na lutriji dvije godine kasnije. Ona se pak udaljila od roditelja nakon što je zatrudnjela kao tinejdžerka, a potom je radila kao egzotična plesačica u Jacksonvilleu kad su se upoznali preko stranice za upoznavanje.

‘Osjećao sam se neobično kad sam vidio njezine fotografije na stranici. Kao da sam imao neki déjà vu, ali tad nisam mogao shvatiti zašto mi djeluje tako poznato, rekao je muškarac i dodao da im razvod ne pada na pamet: ‘Da nikad nismo saznali, živjeli bismo sretno i nitko ne bi mogao promijeniti našu povezanost.’


Besplatno se prijavite na portala Jutarnji.hr

Izdvajamo