KAKAV NEMAR

VOZAČ U ZADNJI ČAS IZBJEGAO STRAŠNU TRAGEDIJU Nije mogao vjerovati svojim očima kad je vidio bebu kako puže po autocesti

 
 Screenshot / YouTube

Nevjerojatni prizor dočekao je muškarca koji se vozio autocestom u provinciji Quang Ninh u Vijetnamu, a zahvaljujući auto kameri cijeli je zastrašujući prizor snimljen.

Vozač je vozio lijevom trakom kad je u daljini primijetio kamion koji stoji u desnoj traci. Odmah je krenuo usporavati, a onda je vidio da se na cesti nešto kreće. Već je snažnije stisnuo kočnicu, no tek kad se skroz približi, i njemu i gledatelju postane jasno da se radi o bebi na cesti.

Naime, i vozač kamiona je ispružio ruku kroz otvoren prozor signalizirajući mu da stane i pokazujući na bebu koja je na sve četiri odlučila prepuzati autocestu.

Kako je beba stigla na drugu stranu ceste, tako su dotrčali prolaznici, ali i majka koja ju je primila u naručje i maknula s ceste. ‘Vozio sam cestom kad mi je odjednom pred automobil dopuzala beba. Na svu sreću beba nije ozlijeđena’, napisao je vozač o incidentu koji se dogodio 13. ožujka ove godine.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 14:52