NESRETNA JE

VRAĆA SE U SVIJET MUŠKIH 'Kao dječak sam shvatila da želim biti žensko, s 15 godina sam promijenila spol, ali sada bih opet htjela biti frajer!'

- (PICTURED Ria Cooper) - Britains youngest sex swap patient who at 18 went from being a boy called Brad to a girl called Ria now wants to swap back! Ria has spent the last year on hormone injections has now revealed she wants to change back., Image: 144891767, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Caters News
Profimedia, Caters News

Neodlučnost je poprilično neugodna karakteristika. Muškarci znaju kako je teška ako pogreškom odu sa ženom kupovati cipele.

Oni, pak, mogu svojim prijateljima izbrusiti živce dok izaberu kako će se kladiti na utakmicu druge odbojkaške lige u Finskoj.

No, Ria Cooper je ipak, čini se, malo pretjerala.

Rođena je prije 23 godine kao Brad, ali je već u ranoj mladosti taj dječak shvatio da želi postati žensko. I postao je najmlađa osoba koja je promijenila spol u Velikoj Britaniji, sa samo 15 godina.

Sad je, pak, Ria nezadovoljna, smatra da je društvo ne prihvaća kao ženu pa želi natrag svoj spol, muški. I tvrdi kako ju je operacija učinila nesretnom. Zbog toga će se vratiti u krug muških.

Liječnici se nadaju da neće biti novih promjena.

Izdvajamo