INSTANT-KARMA

ŽELIO SNIMATI ŽENE ISPOD SUKNJE PA ZAVRŠIO U BOLNICI Muškarac je teško opečen, a policiji se prijavio na nagovor svećenika

 Pixabay

Voajer koji je planirao snimati žene ispod haljina, ozlijeđen je nakon što je eksplodirala kamera skrivena u njegovoj cipeli, piše Independent.

Kako je izvijestila policija, 32-godišnji muškarac je pretrpio teške opekline stopala nakon što je eksplodirala baterija njegove kamere i to prije nego je uspio načiniti i jednu snimku.

Zbog težine ozljeda, sam se prijavio u bolnicu u američkoj državi Wisconsin gdje je priznao kako je do ozljede došlo.

Nakon što su mu zamotali nogu, odšepao je do obližnje policijske postaje i rekao što je učinio, odnosno planirao učiniti.

Ovo je pravi primjer instant-karme radi kojeg bi mogao dobiti kaznu od 3,5 godine zatvora te 10.000 dolara. Sreća u nesreći je da prije eksplozije nije uspio ništa snimiti, radi čega se izvukao samo s opomenom.

'Muškarac je nabavio posebnu kameru koja se može smjestiti u cipelu kako bi snimao ženama ispod suknji. No prije nego je išta uspio snimiti, kamera je eksplodirala i teško ga ozlijedila', izvijestio je šef policije Mike Koval.

Također je otkriveno da je muškarac nedjelo prvo prijavio svojem svećeniku koji mu je savjetovao da ode na policiju.

Inače, snimanje ženama ispod suknje (tzv. 'upskirting') u Wisconsinu je protuzakonito još od 2015. Sličan zakon planira se donijeti i u Velikoj Britaniji, no dok premijerka Theresa May podupire donošenje takvog zakona, oštro mu se protive neki pripadnici konzervativnih stranaka.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 01:38