NIJE SE DALA

ŽIVAHNOJ PENZIONERKI ZA 100. ROĐENDAN ISPUNJENA NEOBIČNA ŽELJA Maštala je o situaciji koje se većina grozi, nesvakidašnji prizor zabilježila i kamera

    AUTOR:
  • OBJAVLJENO:
  • 06.03.2020. u 11:53

, Image: 371031450, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: yes, Credit line: Marina Kovacevic / Alamy / Alamy / Profimedia
Marina Kovacevic / Alamy / Alamy / Profimedia

ilustracija

Za svoj jubilarni rođendan stogodišnja Amerikanka poželjela je iskusiti uhićenje i ta joj je želja ispunjena kada su je u utorak priveli policajci "zbog egzibicionizma" u domu za umirovljenike i odvezli do zatvora.

Pod budnim okom svojih suučesnika, Ruth Bryant je uhićena, dvojica policajca stavili su joj na ruke lisičine, ukrcali u policiijsko vozilo i odvezli, uz uključene sirene kako je i red, do zatvora u okrugu Person u Sjevernoj Karolini.

Kako je izvijestio je lokalni list Courier Times starica se s mukom izvukla iz vozila.

Pritom je prosvjedovala i sugerirala policajcima da bi im bolje bilo privesti proizvođače ovih "prokletih sjedišta! Njih bi sve trebalo uhititi", rekla je.

Zatim je snimljena, kao i svi osumnjičenici, za policijski dosje, en face i u profilu, dobila je snimke za uspomenu i vraćena u umirovljenički dom.

Izdvajamo