KODEKS ODIJEVANJA

FOTO: SMISLIO SAVRŠEN ODGOVOR ZA ŠEFOVE KOJI SU GA POSLALI DOMA Na poslu se pojavio u kratkim hlačama na 30 stupnjeva, rekli mu da se preodjene

    AUTOR:
    • Hina

  • OBJAVLJENO:
  • 21.06.2017. u 13:23

TWITTER

 

Vremenska prognoza govori da je pred nama toplinski val, s temperaturama koje će se penjati do čak 37 stupnjeva Celzijevih. Ako morate biti na poslu, bit će vrlo teško odabrati prikladnu odjeću u skladu s poslovnim kodeksom odijevanja.

 

Joey Barge, djelatnik u pozivnom centru iz Buckinghamshirea, pojavio se ovih dana na poslu u kratkim hlačama, no nije naišao na odobravanje svojih šefova te su ga poslali doma. Temperature u Velikoj Britaniji ovih dana premašuju 30 stupnjeva Celzijevih.

 

Ljutiti Joey na putu do doma smislio je savršeni odgovor: nešto kasnije na poslu se pojavio u ružičasto-crnoj haljini.

 

 

Dvadesetogodišnjak je na Twitter stavio svoju odjevnu kombinaciju koju je smislio u znak protesta protiv seksističkog kodeksa odijevanja.

 

- Poslali su me doma da se presvučem u prikladnu odjeće, ali su mi rekli da žene smiju nositi haljine, pa eto me!, napisao je na Twitteru ispod fotografije.

 

Za svoju je fotografiju pobrao mnoštvo lajkova i pozitivnih komentara.

 

I znate što se dogodilo? Prosvjed je uspio! Šefovi u njegovoj tvrtki odlučili su ublažiti pravila odijevanja te zbog ekstremno visokih temepratura dopustiti muškarcima nošenje takozvanih capri hlača, čija nogavica seže do pola lista.

 

Izdvajamo