OMILJENI KVIZ

BISTE LI VI ZA 16.000 KUNA ZNALI ODGOVORITI NA OVO PITANJE O KOKTELIMA? Cijela Hrvatska bruji o najnovijem izdanju Milijunaša

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 04.10.2019. u 00:03

HRT

- Hoće li osim lista večeras pasti i koji milijunčić, pitao se Tarik Filipović na početku prve listopadske emisije HRT-ovog kviza 'Tko želi biti milijunaš?'. Iako se to nije dogodilo, u emisiji su 'padali' osmjesi i to na pitanju o koktelima upućenom drugoj natjecateljici, Gorani Tuškan.

Ne znajući miješa li se najviše vrsta alkoholnih pića u koktel Cuba Libre, Daiquiri, Long Island Iced Tea ili Tequilu Sunrise, knjižničarka iz Rijeke za pomoć je zamolila publiku, naglasivši kako njezini jokeri 'zovi' vole popiti, ali da su isključivo pivopije.

Raspoložen Tarikov performans kojim je dočarao kako bi otprilike zvučao joker koji je 'malo pod gasom', izazvao je smijeh u studiju.

Povjerenje u publiku, čiji je odgovor na 9. pitanje bio Long Island Iced Tea, Gorani je donio 16.000 kuna.

Za prelazak drugoga praga i osvajanje iznosa od 32.000 kuna trebala je znati je li Dugoj Resi, Ogulinu, Otočcu ili pak Petrinji internetski slogan 'Dom u srcu Hrvatske'.

U velikoj nedoumici, iskoristila je joker 'pola-pola'.

- Ne mogu ti pomoći, nažalost, rekao joj je i posljednji raspoloživi joker. No, natjecateljica je bila voljna riskirati, ne prihvaćajući ni najmanju mogućnost odustajanja. Iako, kažu, sreća prati hrabre, ona ovoga puta nije bila na njezinoj strani.

- Odgovorit ću Otočac, pa kud puklo!, rekla je.

- Puklo je, potvrdio je Tarik, jer riječ je bila o Ogulinu. Gorana je stoga napustila kviz s osvojenih 1000 kuna, ali gledatelje HRT-a, bez sumnje, osvojila je svojom simpatičnošću i vedrinom.

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo