SLAVLJE U MEĐIMURJU

EUROJACKPOT VOLI HRVATE! Javio se dobitnik petice vrijedne 1.157.945,24 kuna, evo na što planira potrošiti novac

Ilustracija
 Neja Markicevic / CROPIX

Iako u 9. kolu Eurojackpota glavni dobitak nije osvojen, dvije petice (pet pogođenih brojeva), vrijedne više od 1,1 milijun kuna, pronašle su svoje sretne vlasnike u Hrvatskoj.

Jedan listić uplaćen je u pošti u Podturenu u Međimurju, dok je druga sretna kombinacija odigrana na internetu, koji time potvrđuje status najsretnijega uplatnog mjesta.

- Ne mogu opisati osjećaj kad smo saznali da smo dobili peticu na Eurojackpotu! - podijelio je svoju priču dobitnik, čija je sretna kombinacija uplaćena u pošti u Podturenu.

- Prije više od 10 godina počeli smo igrati Loto 7/39. Onda je došao Eurojackpot i počeli smo uplaćivati tu igru, a posljednjih nekoliko godina uplaćujemo redovito svaki tjedan. Igramo većinom istu kombinaciju sretnih brojeva i važnih datuma - istaknuo je igrač te nadodao kako još ne vjeruje da je upravo on osvojio ovaj značajan dobitak.

- Emocije su bile pomiješane: sreća, strah, nevjerica! Ujutro smo se probudili i provjerili listić, bilo je svega - od suza do veselja. Mislimo da dobitak nije mogao doći u bolje ruke. Nismo jedni od onih koji će novac potrošiti samo na kupovinu i putovanja. Još nismo sigurni na što ćemo ga potrošiti, ali vjerojatno ćemo otplatiti kredit, nešto oročiti, a ostatak uložiti u neku manju nekretninu.

Sretni dobitnik priznao je kako prije ostvarenoga dobitka na Eurojackpotu nije pretjerano vjerovao u mogućnost ostvarenja istoga, no napominje i kako se upornost najčešće isplati.

- Onima koji igraju poručujemo neka vjeruju u dobitak, mislimo kako je sreća presudna - uvijek netko dobije - pa zašto sljedeći ne biste bili baš vi?! Hvala Hrvatskoj Lutriji!

U petak, 16. ožujka, igramo za jamčenih 74 milijuna kuna!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 22:25