NOVA IDEJA

FOTO: BISTE LI IKAD PROBALI OVO? Tvrde da je kombinacija sladoleda s krumpirićima recept za najfiniju slasticu koju ćete ikad probati

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 13.07.2017. u 22:00

The shoes of Brigitte Macron (R), wife of French President Emmanuel Macron, and U.S. First Lady Melania Trump (L) are seen as they attend a welcoming ceremony at the Invalides in Paris, France, July 13, 2017. REUTERS/Charles Platiau TPX IMAGES OF THE DAY - RTX3BAZ3
Facebook (375 Fries)

 

Iako mnogi vole kombinirati hranu i okuse za koje ih je ponekad možda sram i priznati to, jedna slastica zaista je specifična i rijetko kome bi pala na pamet.

No, to se ne odnosi i na restoran brze hrane iz New Yorka "375 Fries". Iako im samo ime govori da su specijalizirani za krumpiriće svih vrsta i sa svim umacima, odlučili su se za jedan "novi okus" - onaj sa sladoledom.

Tako su u ponudu uveli čašicu sa sladoledom od vanilije na koji stave pržene krumpiriće začinjene medom, a sve pospu i mrvicama od sušene jabuke.

Tvrde da je tajna dobrog okusa, na koji su već navalili brojni posjetitelji, u tome što kombinacija slatkog i slanog dodatno budi osjetila pa vas intenzivni okus dovodi do prave ovisnosti o ovoj slastici.

Ponosni su na svoju slano-slatku čašicu, a za nju su se već zainteresirali i portali koji se bave hranom.

 

Tagovi

ELIPSO

Izdvajamo