MALI SOTONA

FOTO: FANOVI KRALJEVSKE OBITELJI NA NOGAMA: OVO JE ČISTI HOROR! Prve slike vojvotkinje i bebe podsjetile su ih na jedan od najpoznatijih horor filmova

 
Kate Middleton i Mia Farrow u filmu ‘Rosemaryna beba’
 / Profimedia, Xposurephotos/Album

Kate Middleton, vojvotkinja od Cambridgea, rodila je 23. travnja u londonskoj bolnici St. Mary treće dijete. Kao i na prethodna dva poroda, i na ovom je bio prisutan njezin suprug, princ William, a kraljevski bračni par samo nekoliko sati nakon poroda pozirao je sa sinom ispred bolnice.

Ime dječaka još se ne zna, no neki nagađaju da je haljina u kojoj je Kate pozirala pred bolnicom znak da bi George i Charlotte mogli dobiti brata Adriana. Naime, Kate je za prvi izlazak iz bolnice odabrala crvenu haljinu s kragnom od bijele čipke, gotovo identičnu kakvu je u jednoj sceni u filmu nosila Mia Farrow.

Naravno, ne radi se o ozbiljnoj pretpostavci nego o aluziji na poznati horor Romana Polanskog, ‘Rosemaryna beba’.

/ Profimedia, Xposurephotos/Album
Kate Middleton i Mia Farrow u filmu ‘Rosemaryna beba’

U filmu Rosemary Woodhouse, koju glumi neponovljiva Mia Farrow, upletena u niz bizarnih događaja ostaje trudna. Međutim, ispostavlja se da otac djeteta nije Rosemaryn muž Guy, nego Sotona glavom i bradom. Rosemaryna beba dobije ime Adrian pa zagriženi fanovi filma i kraljevske obitelji odmah vidjeli poveznicu.

Korisnici društvenih mreža dobro se zabavljaju na račun usporedbe, no mnogi u tome vide teoriju zavjere i strahuju 'od najgoreg'. Posebno značajnima smatraju riječi pokojne princeze Diane koja je jednom prilikom za kraljevsku obitelj rekla da 'oni nisu ljudi', misleći, naravno, na njihov karakter i odnos prema njoj.

Ovo nije prvi put da Kate i njezinu djecu povezuju s poznatim horor filmom. Nakon rođenja malene Charlotte Kate Middleton je više puta u javnosti prošetala s kolicima koja su također gotovo identična onima iz filma.

Screenshot/YouTube / Profimedia, Pacific coast news

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 07:27