'GENIJALNO RJEŠENJE!'

FOTO: JE LI OVO NAJGENIJALNIJI NAČIN KRIJUMČARENJA GRICKALICA U KINO? Pronašli način kako da bez problema donesu svoje slatkiše i pića!

 
 Ilustracija / Pixabay, Reuters, MorgueFile

Ako nam se ne plaćaju precijenjene kokice i pića u kino dvoranama, dobro je imati torbicu ili velike džepove na širokim jaknama kako bismo sa sobom od doma uzeli svoje piće ili kikiriki. To je ponekad način da prokrijumčarimo nešto za grickanje, jer kino spada među prostore s politikom "zabrane uvođenja" vlastitog pića i hrane, baš kao i primjerice ljetni festivali na kojima vam pregledaju torbe prije nego uđete.

No, Amerikanka Angela Brisk možda je smislila najinovativniji način skrivanja slatkiša do sada, a da toga nije bila ni svjesna.

Tviteraši su, naime, i više nego entuzijastično reagirali na fotografiju u kojoj predlaže da se slatkiše u kino prokrijumčari uz pomoć stiropora u obliku zdjele. Ako ga žena stavi ispod majice, izgleda kao da je trudna, a tko će normalan provjeravati je li stvarno trudna ili ispod svega krije 'kolekciju' čipsa i limenku piva?

"Genijalno rješenje", "Ove godine će biti puno "trudnica" na ljetnim festivalima", "Zar stvarno želite da nam uskoro počnu pregledavati trbuhe?", samo su neke od tisuće reakcija koje je dobila na tvit za koji vjerojatno nije mogla zamisliti da će proputovati svijet!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 16:20