STRIP ADVISOR

FOTO: OVAJ MLADI PAR IMA NAJBOLJI POSAO NA SVIJETU Plaćaju im da se seksaju u luksuznim hotelima i pišu recenzije za ultimativni vodič za ljubavnike

 
 Facebook

Australski par dobio je na natječaju po mnogima najbolji posao na svijetu. Naime, 23-godišnja Jessica D'Argent i njezin dečko 26-godišnji Justin Engelke plaćeni su da posjećuju luksuzne hotele i pišu o svojim intimnim iskustvima u svakom od njih. Ovu ponudu dobili su nakon što su pobijedili na natjecanju za erotični putopisni vodič pod imenom Places of Intimacy.

Nakon toga su brojne noći proveli po hotelima diljem Australije, a svaki im je platio da napišu kako je prošao njihov intimni susret. - Sobu je osvjetljivao vanjski tuš, a ljuljačka je visjela sa stropa. Bila je na prikladnoj visini i 'zvala nas je'. Podigao sam Jess na sjedalo i lagano je milovao, a ona se ljuljala sretno u mom naručju - opisao je Justin njihovu noć u The Atlantic hotelu u Byron Bayu.

Ready for holiday 2

Objavu dijeli Jess. (@justin_engelke)

Ulaz u VDL Stanley u Tasmaniji Jessica je nazvala 'stepenicama prema sedmom nebu'.

- Zatvorila sam vrata i potrčala stepenicama prema krevetu, no on me uhvatio prije nego li sam zakoračila na posljednju stepenicu. Gurnuo me prema kamenom zidu, a onda smo proslavili to što smo se našli na ovom prekrasnom mjestu. Neko vrijeme mi je trebalo da dođem k sebi i popnem se napokon do kreveta. Soba je izgledala rajski, a mi smo samo uživali jedno u drugom - opisala je.

Jessica i Justin, koji su zajedno šest godina, bili su jedan su od 10 parova izabranih diljem svijeta koji su svojim vatrenim opisima doprinijeli nekonvencionalnom turističkom vodiču kompanije Skyn koja proizvodi kondome.

Objavu dijeli Jess. (@justin_engelke)

- Od balkona do kade, od kauča do hodnika, Skynov vodič za intimnost koristi stvarna intimna iskustva kako bi informirao čitatelje o najboljim mjestima na svijetu na kojima možete voditi ljubav - kazali su iz kompanije.

- Put je bio nevjerojatan, dva tjedna smo obilazili hotele i plaćeni su nam svi troškovi u luksuznim hotelima diljem Australije kako bi napisali svoja iskustva. Da budemo jasni, nismo samo pisali o seksu, već smo ujedno recenzirali hotel - našalio se Justin.

Kaže kako su se njegova obitelj i prijatelji dobro zabavili čitajući njegove opise u stilu '50 nijansi sive' i predložio da se erotični vodič ostavi na stolu za goste koji dođu na večeru.

Mauritius

Objavu dijeli Jess. (@justin_engelke)

- Za natjecanje smo se prijavili na Instagramu. Morali smo proći mini-kviz, a onda poslati video u kojem se predstavljamo. Poslije je uslijedio intervju putem Skypea. Proces prijave bio je prilično naporan no imao sam dobar osjećaj i rekao Jessici da mislim da ćemo pobijediti i srećom uspjeli smo.

Par je dosad odsjeo u hotelima s pet zvjezdica - The VDL u Tasmaniji, The Atlantic u Byron Bayu, The Ovolo u Melbourneu, The Old Clare Hotelu u Sydneyu i The Empire Spa Resortu u Zapadnoj Australiji.

Njihove recenzije nalaze se u vodiču 'Places of Intimacy', kojeg je Skyn opisao kao vodič za mjesta savršena za intimnost. Osim hotela iz Australije, tu su i hoteli i iz SAD-a, Francuske, Portugala i Brazila.

Objavu dijeli Jess. (@justin_engelke)

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 17:17