VIRALNI HIT

FOTO: 'SAMO DA ZNAŠ KAKO SI DOŠAO KUĆI...' Mladić se probudio nakon razuzdane noći i frapirao se kad je pogledao fotografije na mobitelu

Reece Park, mladić iz Australije, ostao je u potpunom šoku kada je pregledao fotografije na svom mobitelu nanakon razuzdane noći u kojoj je popio 'pokoju pivu previše'. Mamurni Park je na fotografijama vidio dvoje policajaca kako se smiješe dok on pokušava pozirati u vlastitom krevetu. Fotka je dala odgovor Parku i kako je uspio doći kući, budući da se baš ničega ne sjeća.

Ujutro, čim se probudio, objavio je fotke na Facebooku koje su u tren oka postale potpuni hit u Australiji, piše news.com.au.

- Malo sam prčkao po mobitelu kada mi se pojavila fotografiju ovih sjajnih policajaca kako udaraju selfieje nakon što su moju pijanu gu*** doveli kući. Legende! - napisao je Park.

Kako su fotografije postale apsolutni hit, ubrzo je organizirano novo druženje Parka i čuvara zakona. Usput su mu prepričali što se zapravo dogodilo kobne večeri.

- Zvali su nas iz taksi službe. Mladić nije bio previše pri sebi, nije imao pojma ni gdje živi. Morali smo se malo potruditi da lociramo njegovu adresu, ali srećom, sve je dobro završilo - rekla je Natalie Siggins, a Park je dodao:

- Hvala Bogu!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
13. travanj 2024 06:33