FRAPANTNA SLIČNOST

FOTO: TOM HANKS ILI BILL MURRAY? Stara fotografija poharala internet i zbunila mnoge: 'Moj sin ga je pogledao i počeo urlikati'

 Facebook

Tom Hanks ili Bill Murray? Bill Murray ili Tom Hanks? Tom ili Bill? Tako otprilike izgledaju komentari i rasprave na internetu ovih dana nakon što se tko zna kojim kanalima tri godine stara fotografija ponovno počela dijeliti po društvenim mrežama, ali ovaj put bez originalnog opisa.

Naime, još 2013. Laura DiMichele-Ross je u grupi na Facebooku Reasons My Son is Crying objavila fotografiju kako drži sina uz slavnog glumca, no dijete uopće ne djeluje oduševljeno. Da stvar bude bolja, glumac ga oponaša pa sve skupa izgleda još komičnije.

Još tad je Laura uz objavu napisala: ‘Upoznao je Billa Murrayja!’

No, kako se ovih dana slika počela ponovno dijeliti bez originalne objave, korisnici koji je ranije nisu vidjeli, potpuno su izbezumljeno spekulirali o kojem je zapravo glumcu riječ.

BBC je za svaki slučaj i kontaktirao Lauru koja im je odgovorila: ‘To je definitivno Bill!’ Rekla im je da ih je slikao njezin muž Adam na natjecanju u golfu u St Andrewsu u Škotskoj, u listopadu 2012. ‘Bill je sjajan, duhovit i slika se s fanovima. Moj sin ga je samo jednom pogledao i počeo urlikati. Ima još jedna slika na kojoj ne plače nego se lijepo smije,’ rekla je Laura čiji je sin Alexander u to vrijeme imao osam mjeseci.

Kako bi i dokazala da se radi o Billu, BBC-ju je poslala tu fotografiju koju je prije dvije godine Murray potpisao, kad su se ponovno susreli.

Laura im je otkrila da su joj omiljeni filmovi s Billom Murrayjem ‘Istjerivači duhova’ i ‘Izgubljeni u prijevodu’, a da joj je najdraži komentar ispod slike: ‘To je definitivno Tom Hanks jer mu je to supruga na slici.’ Međutim, Toma Hanksa nikad nije upoznala niti se fotografirala s njim.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 01:09