DELIRIJ U PREPUNOJ DVORANI

FOTO: U DRAŽENOVOM DOMU JEDINO SU ONE JUČER BILE NA VISINI ZADATKA Pogledajte spektakularan nastup hrvatskih cheerleadersica, zadivile su i Talijane

 
 Srđan Vrančić / CROPIX

Nakon šokantnog poraza od Nizozemske u prvom kolu kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo u košarci, naša reprezentacija ugostila je u punom Draženovu domu Italiju, no ni podrška s tribina nije bila dovoljna za prvu pobjedu.

Hrvatska reprezentacija izgubila je od Italije sa 64-80, a posebno boli objašnjenje koje je nakon utakmice ponudio novi hrvatski izbornik Ivica Skelin: - Nemam puno toga zamjeriti momcima jer je Italija daleko, daleko bolja momčad. Nisu me Talijani iznenadili, očekivao sam ovako nešto - kazao je Skelin.

Dobra stvar za Hrvatsku je što prve tri momčadi iz grupe idu u drugu fazu natjecanja , kao i podatak da Hrvatska iduću utakmicu igra tek 23. veljače slijedeće godine protiv Rumunjske.

Za utjehu našim reprezentativcima, ali i mnogobrojnoj publici na tribinama, svoje vrhunske nastupe u minutama odmora odradile su naše cheerleadersice, koje su opet pokazale da su u izvrsnoj formi. Seksi navijačice bile su naša jedina svijetla točka tijekom utakmice...

Uživajte u fotogaleriji.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 14:23