OČARALA ŽIRI

FOTO: ZOVE SE ZSA ZSA, A PRAVI JE GABOR Ova kuja proglašena je najružnijim psom na cijelom svijetu, pomela je konkurenciju

    AUTOR:
  • OBJAVLJENO:
  • 26.06.2018. u 00:00

- (Pictured: Zsa Zsa) - Forget pampered pooches - later this week, these mangy mutts will battle it out to be crowned THE WORLDS UGLIEST DOG. The annual contest will take place at the Sonoma-Marin Fair, Petaluma, California, on Saturday, June 23, bringing in entrants from far and wide. So far, contestants include hounds with eye issues, bad fur, irregular body shapes - not to mention sticking-out tongues galore. The winner of the 30-year-old contents will receive a prize of 1500USD (1132GBP) as well as a tonne of media attention, including a trip to New York City for television appearances. -, Image: 375469887, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Caters News
Profimedia, Caters News

 

S jezikom koji visi do zemlje i slinom što mu curi iz usta, ženka buldoga Zsa Zsa osvojila je u subotu naslov najružnijeg psa na svijetu na godišnjem natjecanju u Petalumi, u Kaliforniji, na zapadu Sjedinjenih Država.

Kuja stara 9 godina pomela je trinaest konkurenata svojim adutima: staklastim očima, krivim zubima, širokim ramenima i ružičastim kandžama u skladu s bojom njezine ogrlice.

Ime je dobila po slavnoj glumici Zsa Zsi Gabor, rekla je njezina vlasnica.

"Toliko je ružna da je to čini jedinstvenom", rekla je, kako prenose glasila.

Zsa Zsa je prvih pet godina života provela u trgovini za kućne ljubimce u Missouriju, a zatim je prodana na dražbi. Udruga za zaštitu životinja ju je otkupila i dala na posvajanje gospođi Brainard koja ju je prijavila na natjecanje.

Lani je titulu najružnijeg ponio napuljski mastif čije su crvene očice, golemi sivi naborani obrazi i velike klempave uši 'očarali' ocjenjivački sud.

Vlasnik pobjednika dobiva nagradu u iznosu od 1.340 eura i zrakoplovnu kartu za New York gdje će pas biti predstavljen medijima.

Natjecanje se u Petalumi, gradiću na obali, održava već 50 godina, rekli su organizatori koji žele promicati posvajanje tih pasa koje malo tko želi.

 

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo