SREĆA U NESREĆI

LJEPOTICA ZAVRŠILA U PRITVORU I TADA NIJE MOGLA NI SANJATI DA ĆE JOJ TO PROMIJENITI ŽIVOT Sve žene zaluđene fotografijom nakon uhićenja

 
 Twitter

Shia Yearwood (24) majka je dvoje djece iz Charlotte u Sjevernoj Karolini. Naučila je plesti pletenice još kao mala djevojčica. Točnije, toj vještini ju je naučila baka kojoj je pomagala plesti kad ova, zbog ozljede ruku, to nije mogla.

Shia uglavnom radi kod kuće ili ide u posjet svojim klijentima jer je mnogima ugodnije u vlastitom domu nego u salonu.

Shia i otac njezine djece nedavno su prekinuli, a sud im je oboma odredio zabranu približavanja. Jednom je Shiin sin bio u posjetu očevoj obitelji, a kako ga je ona htjela vidjeti, prekršila je odredbu radi čega je nakratko uhićena i prekršajno prijavljena. Tom prilikom policija je snimila fotografiju lijepe prijestupnice koja je ubrzo postala viralna iz sasvim neočekivanog razloga.

'Tko je ispleo te pletenice?', pitala je jedna korisnica Twittera.

'Pletenice su izvrsne! Tko ih je radio?', zanimalo je drugu.

Shia je u početku mislila da se to šale neke njezine mušterije, no kako su upiti postajali sve brojniji, shvatila je da ljude doista zanimaju njezine pletenice.

'Bilo mi je jako drago što mi se obratilo toliko ljudi, no i pomalo neugodno jer slika nije postala viralna samo zbog pletenica, već zato što je to fotografija s uhićenja. No kao i u svemu u životu, i u tom događaju pokušavam vidjeti nešto dobro', rekla je Shia,.

U međuvremenu, posao s pletenicama joj je procvjetao i ima više posla nego ikad.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 20:08