NJEMAČKA

MUŠKARAC ZABORAVIO GDJE JE PARKIRAO AUTOMOBIL, PRONAŠAO GA 20 GODINA POSLIJE Mislio je da ga je netko ukrao, već je izgubio nadu...

Ilustracija
 Profimedia, Alamy

Građanin Frankfurta prijavio je 1997. godine krađu svog automobila. Taman kada je pomislio da svoje prometalo više nikada neće vidjeti, policija je muškarca u četvrtak obavijestila da je pronašla njegov automobil, piše The Independent.

Nakon 20 godina potrage, otkriveno je da automobil nije ukraden, već da je on zaboravio gdje ga je parkirao i pretpostavio da ga je netko otuđio.

Vozilo je pronađeno u garaži u staroj zgradi koje ja bila označena za skoro rušenje: smetalo stručnjacima za rušenje, a kako nije bilo očito tko je vlasnik, policiji je javljeno da ga treba ukloniti.

Njemačke novine Augsberger Allgemein izvijestile su da je 76-godišnjak u četvrtak ujedinjen sa svojim automobilom, koji više nije u voznom stanju te je pretvoren u staro željezo.

Ovaj slučaj podsjeća na još jedan kada je muškarac iz Münchena dvije godine nakon pijanstva locirao svoj automobil. Policija ga je pronašla četiri kilometra dalje od mjesta na koje ih je uputio muškarac.

U automobilu je bilo 40 tisuća eura u novčanicama i oko 50 tisuća eura vrijednog alata.

Ranije ove godine Škot je izgubio svoj automobil nakon koncerta The Stone Rosesa u Manchesteru. Muškarac je navodno automobil tražio pet dana prije nego što je odustao. Pokušao je uz pomoć lokalnih vlasti ući u trag automobilu, međutim nije bio uspješan.

Nakon odustajanja od potrage, prijavio je automobil kao ukraden, da bi ga policija pronašla šest mjeseci nakon prijave točno na mjestu gdje ga je Škot ostavio uoči koncerta.

Na vjetrobranskom staklu ga je čekala kazna za nepropisno parkiranje od 42 tisuće kuna.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 21:19