IPAK POSTOJI OBJAŠNJENJE

NEVJEROJATNA FOTOGRAFIJA POTAKNULA VELIKU RASPRAVU Ribar Babić iz leda izvukao smrznutu štuku s grgečom u ustima: 'Kako je to moguće?!'

 youtube screenshot

Braća Anton i Alex Babich iz američke savezne države Indiane otišli su u ribolov na smrznuto jezero Wawasee kada su zamijetili nešto nevjerojatno. Anton je odmah uzeo mobitel i na Facebooku objavio sliku smrznute štuke u trenutku dok je proždirala grgeča!

- Ovo se ne viđa svaki dan. Totalna ludnica, kako je to uopće moguće - zapitao se.

Bizarna fotografija ubrzo je postala viralni hit, ali dobar dio ljudi je sumnjao u autentičnost. To je toliko naljutilo braću Babich, inače ugledne dizajnere, da su se vratili na jezero i snimali kako razbijaju led i vade štuku i grgeča u 'akciji'.

- Neki su sumnjali u autentičnost fotografije. Evo nas opet na jezeru, želimo podijeliti ovaj fenomen sa svima - napisao je Babich.

Naravno, fotografija je potaknula raspravu o tome što se zapravo dogodilo.

- Ne, ovo je nemoguće. To bi trebalo značiti da su se ribe smrznule momentalno, u sekundi! - napisao je netko ispod videa.

Alex Babich, s druge strane, ima svoju teoriju.

- Grgeč je vjerojatno bio mrtav. Netko ga je ulovio i bacio u vodu jer je premalen. Štuka je tu vidjela svoju priliku, išla ga je pojesti, ali vjerojatno se ugušila i uginula - rekao je Babich za Canada's Global News.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 16:03