PONOSNI RODITELJI

OBJAVLJENA PRVA FOTOGRAFIJA TODORIĆEVA UNUKA Najmlađi sin bivšeg Gazde i nekadašnja srpska manekenka krstili sina u šestinskoj crkvi

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 18.04.2018. u 16:00

Dubrovnik 140712.
Na vikend u Dubrovnik stigli su Ivan Todoric i njegova dugogodisnja djevojka Milica Mihajlovic. Stigli su kasno sinoc, a jutos su se spustili do Straduna popiti kavu. Na slici je mladi par na putu od Straduna prema kuci, ispred dominikanskog samostana.
Obitelj Todoric posjeduje kucu u Dubrovniku.
Foto: Sinisa Sunara / Cropix
Sinisa Sunara / Cropix

Ivan Todorić i Milica Mihajlović u Dubrovniku prije šest godina

 

Ivan Todorić i njegova supruga Milica Mihajlović proteklog su vikenda krstili su svog sina Vida u crkvi u zagrebačkim Šestinama, koji je na svijet stigao 15. studenoga 2017. na uglednoj privatnoj poliklinici u Švicarskoj, prenio je Story.

Ponosni roditelji, zajedno s gostima, nakon krštenja otišli su na svečani ručak u poznati zagrebački restoran. Uz goste i obitelj s njima je bila i kuma malenog Vida, Hana Šoljan Galić.

Upravo njihova kuma na Instagramu je objavila fotografije s krštenja na kojoj su presretni roditelji sa malenim Vidom. Ako smijemo primijetiti, maleni Vid jako podsjeća na djeda Ivicu Todorića.

Milica i Ivan upoznali su se u New Yorku 2009., a vrlo brzo, nakon samo šest mjeseci romanse, Milica je stigla u Zagreb i upoznala obitelj Todorić. U osam godina dugoj vezi bilo je i turbulencija, pa su nakratko prekinuli 2013., da bi se za Miličin rođendan u studenome iste godine pomirili.

 


Besplatno se prijavite na portala Jutarnji.hr

Izdvajamo